کاشف اسرار-معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور از ثبت هزار و ۲۰۰ نمونه غذا و ۴۰ نوع آش در ایران خبر داد.

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار از لنگرود،اسدالله درویش امیری در ششمین جشنواره بهار نارنج که بعد از ظهر امروز در پارک فجر این شهر برپا شد،اظهار کرد :برگزاری جشنواره‌های بومی و محلی نوعی بازگشت به سنت‌ها و آئین‌های قدیمی مردم است.

و ی ادامه داد: برگزاری این جشنواره‌ها باعث آشنایی جوانان و نسل آینده با تاریخ گذشته منطقه است و از سوی دیگر موجب جذب نسل جوان نیز می‌شود.

فرماندار اسبق لنگرود با تاکید بر این که جشنواره‌های بومی و محلی فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های شهرستانی و استانی دارد ،خاطر نشان کرد: در کشور و با همکاری شهرداری‌ها، سمن‌ها و تشکل‌های مردمی و سایر ارگان‌ها بیش از ۱۰۰ جشنواره برگزار می‌شود .

به گفته درویش امیری،این جشنواره‌ها کمک می‌کند تا آداب‌ و رسومی که در بطن جامعه نهفته است آشکارشده تا نسل جوان با افتخار از گذشته یاد کند.

وی از ثبت  ثبت هزار و ۲۰۰ نمونه غذا و ۴۰ نمونه آش در کشور خبر داد و بیان داشت:جشنواره بهار نارنج لنگرود در سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کشور؛ ثبت معنوی می‌شود و در کنار آن اقدامات لازم برای ثبت ملی این جشنواره  را نیز انجام خواهیم داد.

 

اشتراک این خبر در :