کاشف اسرار  _ امروز ۱۲ مهرماه ۱۴۰۵ و همزمان با آخرین روز از هفته گردشگری، مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان گیلان، با حضور در ساختمان شماره دو این اداره‌ کل ( معاونت گردشگری)، با ” حسین ابراهیمی بنکسر ، معاون گردشگری و کارکنان این حوزه دیدار و از تلاش‌های آنان قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار ”  یوسف سلمان خواه در این دیدار میدانی ، به تشریح اهداف این حضور، ارزیابی برنامه‌های هفته گردشگری، آمار موافقت‌نامه‌های اصولی صادرشده، موضع‌گیری در قبال اظهارات اخیر استاندار گیلان پیرامون سرمایه‌ گذاران، و همچنین مسائل معیشتی و اداری پرسنل پرداخت.

تقدیر از همکاران در پایان هفته گردشگری:
او در ابتدای  گفت‌وگو با قدردانی از حضور مدیر مسوول پایگاه خبری و تحلیلی کاشف اسرار و اهدای نشان (بج سینه) پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران ، اظهار  کرد : «امروز در آخرین روز از هفته گردشگری، وظیفه خود دانستم که برای عرض خداقوت و قدردانی میدانی از همکاران خدوم حوزه گردشگری در این محل حضور پیدا کنم. برنامه‌های متعددی در سطح گیلان به اجرا درآمد که اجرای موفق این برنامه‌ها، به‌ویژه رویدادهای شاخص استان، مرهون زحمات و همراهی شبانه‌روزی کارکنان حوزه گردشگری و مشارکت مؤثر بخش خصوصی بوده است و امیدوارم همواره در مأموریت‌های خود موفق باشند.»

صدور بیش از ۴۶۶ موافقت اصولی علی‌رغم محدودیت نیروی انسانی:
او در تشریح ساختار سازمانی و حجم مأموریت‌های این اداره‌ کل میراث فرهنگی  ، گردشگری و صنایع دستی  گیلان تصریح کرد: «مجموع کارکنان این دستگاه اجرایی ۳۰۶ نفر است که از این تعداد، در مجموع ۲۵ نفر در دو حوزه گردشگری و سرمایه‌ گذاری مشغول به فعالیت هستند. علی‌رغم تمامی محدودیت‌ها، فشار کاری و دغدغه‌هایی که همکاران دارند، از مردادماه سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۴۶۶ فقره موافقت اصولی صادر شده است.

به گفته نماینده عالی وزیر میراث فرهنگی  در گیلان، با وجود حجم بالای مطالبات و درخواست‌های مردمی، این حجم از موافقت‌نامه‌ها با درایت، پیگیری و تدبیر کارکنان این حوزه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام رسیده است.»

استقبال از اولتیماتوم استاندار؛ گشایش در مسیر سرمایه‌گذاران با رویکرد حل مسئله:

سلمان خواه ”  در پاسخ به سؤالی پیرامون اظهارات اخیر استاندار گیلان در نشست «شب گردشگری» (مبنی بر اینکه “اگر سرمایه‌گذاری بیاید و اعلام کند کارش در حوزه گردشگری حل‌نشده باقی مانده، استعفا می‌دهم”)، گفت: «این موضع‌گیری قاطع نشان‌دهنده توجه عمیق و ویژه شخص استاندار  به صنعت گردشگری و به‌ویژه ایجاد و تقویت زیر ساخت‌های آن است.

وی اعلام کرد : در حال حاضر، دومین جلسه رفع موانع سرمایه‌ گذاری با حضور و حمایت معاونت سرمایه‌ گذاری وزارت خانه برگزار شده است. بسیاری از موانعی که سرمایه‌ گذاران در برخی دستگاه‌ها و ادارات با آن مواجه می‌شوند، با دستور استاندار  و با رویکرد حل‌مسئله، مجدداً به کمیسیون‌ها و کارگروه‌های تخصصی بازمی‌گردد.

مدیر کل ، تصریح کرد : از آنجا که بخش عمده‌ای از امور گردشگری استان در گرو تصمیم‌ گیری این کمیسیون‌هاست، یک هم‌افزایی همه‌جانبه میان دستگاه‌ها شکل گرفته و هدف اصلی نیز تحقق پیام روشن استاندار، یعنی رفع سنگ‌اندازی‌ها از پیش پای سرمایه‌گذاران و ایجاد گشایش اقتصادی در این حوزه است.»

پیگیری مطالبات، ترمیم حقوق و ساختار اداری کارکنان:

سلمان خواه ”  که سابقه ۲۲ سال فعالیت در وزارتخانه (شامل حدود ۱۴ ماه خدمت در اداره‌کل گیلان و تجارب ۲۱ ساله خدمتی در دفتر وزارتی) را در کارنامه دارد، در پاسخ به دغدغه‌های معیشتی و صنفی پرسنل خاطرنشان کرد: «موضوع ترمیم حقوق و رفاهیات پرسنل همواره یکی از مطالبات جدی هم در سطح وزارتخانه و هم در سطح استان‌ها بوده است. مسئله معیشت و سفره همکاران از اولویت‌های اساسی ماست و همه ما نسبت به زندگی و رفاه پرسنل احساس مسئولیت می‌کنیم.

او ، ابراز کرد : در این مدت آنچه در توان مجموعه بوده به کار گرفته شده و بر اساس تأکیدات وزیر محترم و برنامه‌های حمایتی وزارتخانه، در استان گیلان نیز تلاش کرده‌ایم با پرداخت‌های قانونی، اضافه‌کار و ترمیم‌های ممکن، مایه امید، آرامش و بهبود شرایط زندگی همکاران باشیم.»

این مسوول در پاسخ به سؤالی در خصوص کفایت ۱۱ نیروی مستقر در حوزه گردشگری افزود: «بر اساس ساختار و چارت سازمانی مصوب، در کلیت اداره‌کل با مازاد نیرو در برخی بخش‌ها مواجه هستیم؛ اما با شرایط فعلی ناگزیر به ادامه فعالیت و توزیع مناسب امور هستیم.

سلمان خواه ” در پایان ، اظهار کرد :  با تدبیر و ابلاغ اخیر از سوی وزارت خانه  مبنی بر ایجاد معاونت سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌های جدیدی برای اصلاح ساختار و دریافت پست‌های اداری جدید ایجاد شده که در آینده مسیر توسعه سازمانی و ساماندهی نیروها را هموارتر خواهد ساخت.»

پایان پیام

اشتراک این خبر در :