کاشف اسرار-فروردین ماه ۱۳۹۵ بود بازارچه  میوه و تره بار شهید چمران رشت در جوار میدان امام حسین(ع) با موقعیت مکانی مناسب به تمام نقاط شهر و حتی دسترسی راحت به سایر شهرستانهای هم جوار و هم چنین پایتخت کشورمان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،پیش از ساخت بازارچه میوه و تره بار مذکور،از این مکان به عنوان محل دپوی شن و ماسه و… شهرداری استفاده می گردید.

با افتتاح این بازارچه،اشتغال زایی برای ۲۰۰ نفر در زمینی به مساحت ۵هزار متر مربع با اعتبار بیش از ۴۰۰ میلیون تومان با مشارکت بخش خصوصی در ۲۳۰ غرفه راه اندازی شد.

شهردار وقت در هنگام افتتاح بازارچه مذکور بر تشکیل هیات مدیره ای تاکید کرد و شاغلین در این مکان اقتصادی با بررسی افراد مختلف،”حمید صالح زاده”از جوانان متولد تیر ماه 1360 و داشتن سالها تجربه در حوزه دست فروشی و مهارت به زیر و بم آن به عنوان رئیس هیات مدیره برگزیدند.

40-4

وی با انتخاب به این سمت دست به کار شد،احداث دکه های مناسب،ساخت پارکینگ  و نیزاحداث سرویس بهداشتی در دستور کار قرار داد و به نتیجه رساند که دیگر فعالیت های”صالح زاده”از زبان وی انتشار می یابد.

 سازمان ساماندهی مشاغل شهری  و فرآورده های کشاورزی شهرداری رشت در راستای خصوصی سازی در اردیبهشت ماه امسال با انتشار فراخوانی از متقاضیان برای مدیریت یک پارچه ۲۵۰ غرفه  بازارچه شهید چمران به مدت یک ساله در قالب مزایده با رقم پایه ۱۵ میلیون تومان ماهیانه دعوت به عمل آورد.

یکی از افراد شرکت کننده در این مزایده رئیس هیات مدیره بازارچه بود و”امیر صالح زاده”با شرکت در این رقابت توانست، گوی رقابت از رقبا برباید و از اول تیر ماه امسال مدیریت بازارچه برعهده بگیرد.

مدیریت بازارچه میوه و تره بار شهید چمران رشت در گفتگو با خبرنگار “کاشف اسرار“از اشتغال به کار ۷۰۰ نفر در این مکان خبر داد و اظهار کرد:حدود ۳۰ غرفه در اختیار بانوان بدون سرپرست است.

“حمید صالح زاده”که غرفه داران از مدیریت و حسن اخلاق وی رضایت دارند و فردی مهربان،دلسوز و دارای پشت کار است و بیشتر ساعات روز در بازارچه حضورو نظارت دقیق دارد، ساعت کار این بازارچه را ۶ صبح تا ۱۲ شب عنوان کرد.

وی هدف از واگذاری بازارچه به بخش خصوصی توسط شهرداری را سامان دهی الباقی دست فروشان در سطح شهر اعلام کرد.

این فعال بخش خصوصی یکی از نگران های خودش پس از تصدی ریاست هیات مدیره بازارچه مذکور را  عبور سیم های فشار برق قوی از قسمت فوقانی بخشی از این مکان ذکر کرد.

صالح زاده ،خاطر نشان کرد: تغییر مکان دکه های بازارچه چمران در اسفند ماه ۹۵ به دلیل استقرار زیر خطوط دکل فشار قوی برق قبل از زمان افتتاح بود.

به گفته وی، شرکت برق منطقه ای گیلان خواستار تغییر مکان غرفه ها شد و شهرداری هم  با همکاری هیات مدیره بازارچه برای رعایت ایمنی مردم دست به جا به جایی دکه ها زد.

مدیریت بازارچه میوه و تره بار فوق الذکر،یاد آور شد: برای بازچینی و ساخت دکه ها در سمت راست بازارچه هیچ گونه چوب و حلب خریداری نشد.

صالح زاده،متذکر شد:بازارچه چمران از زمان افتتاح تا اسفند ماه ۹۵  فاقد پارکینگ برای استقرار خودروهای مشتریان و متصدیان غرفه ها بود و دارندگان خودروها مجبور بودند وسایل نقلیه در پیاده رو یا حاشیه خیابان پارک کنند.

 وی ابراز کرد:تمهیدات لازم برای آسفالت قسمتی از فضای فعلی این مکان برای آسفالت با همکاری سازمان عمران شهرداری جهت راه اندازی پارکینگ انجام شد و خریداران و دکه داران به راحتی می توانند پارک کنند.

این فعال بخش خصوصی یکی از برنامه های در دست اقدام از سوی خودش برای بازارچه چمران را تخریب دست شویی قبلی و ساخت سرویس بهداشتی شیک به تعداد ۸ چشمه و نماز خانه برای عموم  برشمرد.

صالح زاده،ساخت درب های آهنی متحرک در بلوار مدرس،راه اندازی ۲ دستگاه عابر بانک،خریداری پست برق به ارزش ۴۰ میلیون تومان برای تقویت برق و واگذاری کنتور برق به غرفه داران را یکی از مهم ترین اقدامات خویش بیان کرد.

وی یکی از مهم ترین برنامه هایی که در نظر دارد نسبت به ساخت آن برای رفاه  خریداران در دستور کار قرار بدهد،احداث پارک کودک برشمرد.

ناگفته نماند طی سنوات گذشته تاکنون تعدادی  بازارچه میوه و تره بار در رشت توسط  شهرداری و نیز بخش خصوصی افتتاح گردید،لکن تعدادی از آنها به اسامی:”نگین،مریم،ولی عصر،مسکن مهر،خیابان ولی الله اردشیری، تعطیل شدند.

این گزارش را با سخنان رهبر انقلاب در فروردین ماه سال گذشته درباره اهمیت قائل شدن به جوانان به پایان می رسانیم:” مسئولان باید به قدرت و توانایی جوانان ایمان بیاورند و جوانان نیز باید کار را با ابتکار و بدون خستگی دنبال کنند و از برخی قدر نشناسی ها دلسرد نشوند

نویسندگان : خلیل اخوان اصغری-رزیتا عطری

پایان پیام

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :