کاشف اسرار-17 شهریور ماه جاری بود مصاحبه ای از معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان با تیتر:” اخذ عوارض در سواحل و امامزادگان گیلان ممنوع شد”در خبرگزاری فارس منتشر شد.

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،جان احمد آقایی در بخشی از این مصاحبه،تاکید کرد: دهیاری‌ها، بخشداری‌ها و فرمانداری‌ها به‌هیچ‌وجه حق ندارند از مردم در سواحل، زیارتگاه‌ها و سایر مواهب طبیعی و الهی پول دریافت کنند .

وی حتی به صراحت اخذ عوارض در ورودی بر غیرقانونی بودن اخذ عوارض در امامزادگان شهرستان شفت و شهر تاریخی ماسوله تاکید کرد ولیکن بنا به گزارش های واصله دهیاری امام زاده ابراهیم(ع)شفت تا جمعه هفته قبل و شهرداری ماسوله تا چهارشنبه هفته ای که سپری شد ، متولیان امر ادعا هیچ ابلاغی مبنی بر عدم اخذ عوارض دریافت نکردند و این موضوع سبب اعتراضات لسانی مردمی گردید و این موضوع توسط خبرنگار پایگاه خبری کاشف اسرار رسید.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع دادگستری گیلان در گفتگو با خبرنگار مشترک پایگاه خبری کاشف اسرار و هفته نامه دنیای اطلاعات برتر به استمرار اخذ عوارض از مردم علی رغم اخطار 2 هفته قبل خویش،واکنش شدید اللحن نشان داد.

جان احمدآقایی،تصریح کرد:عدم اخذ عوارض نیازی به ابلاغ نامه به دهیاری‌ها، بخشداری‌ها و فرمانداری‌ها ندارد و انجام مصاحبه از طریق رسانی کفایت می کند و رعایت اخطار دستگاه قضایی توسط متولیان مرتبط در نقاط گردشگری استان الزامی است.

وی با تاکید بر این که هم استانی ها و گردشگران در صورتی با مقاومت متولیان مناطق گردشگری برای دریافت اخذ عوارض مواجه شدند حتمآ به دادستان ها طرح گزارش و شکایت ارائه بدهند،متذکر شد:اخذ گزارش و شکایت نیازی به پرداخت در وجه دادگستری نیست.

این مقام قضایی دادگستری گیلان در واکنش به ادعای برخی از متولیان مناطق گردشگری استان مبنی بر این که ابلاغی مبنی بر عدم اخذ عوارض از مردم دریافت نکرده اند،به دریافت کنندگان پول هشدار داد:دریافت پول تحصیل مال نا مشروع و جرم بوده و قابل پیگرد قضایی است.

جان احمد آقایی به متولیان دایر کننده باجه اخذ عوارض اولتیماتوم داد:”انجام مصاحبه از طریق رسانی کفایت می کند و رعایت اخطار دستگاه قضایی توسط متولیان مرتبط در نقاط گردشگری استان الزامی است و نیازی به ابلاغ نامه ندارد.

وی با بیان این که جاذبه های موجود در مناطق گردشگری جزو انفال عمومی محسوب می شود،خاطر نشان کرد: بر اساس اصل 45 قانونی اساسی؛ طبیعت، سواحل و بقاع متبرکه از انفال محسوب می‌شوند و انفال نیز برای امت اسلامی است.

به گفته این مسئول، باید برای مصالح و منافع شهروندان هزینه شود و بنابراین اشخاص و ادارات نباید از آن‌ها انتفاع شخصی ببرند.

جان احمد آقایی،هشدار داد:هر متولی اخذ عوارض به بهانه های ورودی و پارکینگ وجهی از مردم دریافت کند و فاقد مشروعیت قانونی تحصیل مال نامشروع تلقی می گردد و قانون گذار برای او مجازات تعیین کرده است.

وی متذکر شد: فقط اولسبلنگاه (اولسبلانگاه) روستایی ییلاقی از توابع ماسال درغرب گیلان و سازمان منطقه آزاد انزلی مجاز به اخذ عوارض هستند و به دلیل این که برای دریافت عوارض دارای قرارداد هستند،بعدآ درباره این دو مجموعه صحبت خواهیم کرد و نتیجه بررسی ها به اطلاع عموم می رسد.

به گفته معاون رئیس کل دادگستری گیلان،تمام طرح های سالم سازی دریا،مناطق ییلاقی،شهر ماسوله،امام زادگان ،تفرج گاه ها حق دریافت عوارض ندارند و شهرداری ماسوله موظف است ابتدا برای توقف خودروها ،پارکینگ احداث و سپس وجه متعارف دریافت کند و اخذ مبالغ بین 50 هزار ریال تا 100 هزار تومان متعارف نیست.

پایان پیام

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :