اختصاصی / آیا طرح سوال از شهردار رشت سبب برکناری ناصر حاج محمدی می شود ؟ رونمائی از گزینه احتمالی سرپرستی این نهاد ! ؟
کاشف اسرار- عصر روز چهارشنبه ۲۴ خرداد یک عضو شورای اسلامی شهر رشت در صحن علنی پارلمان شهری طرح سوال از شهردار کلید .
حجت جذب که پیش از این از موافقان انتصاب “ناصر حاج محمدی ” به سمت شهردار رشت می باشد و حتی برای تصدی این سمت رای مثبت داده است،با طرح 13 سوال آغاز گر عزل احتمالی شهردار غیر بومی شده است.
سوالات 13 گانه وی علیه شهردار به این شرح است :
تاخیر در پرداخت حقوق کارمندان و کارگران رسمی و قراردادی شهرداری
تاخیر در پرداخت حقوق کارگران
عدم نظارت بر عملکرد شرکت های پیمانکاری
نداشتن برنامه مشخص پرداخت مطالبات پیمانکاران
عدم پرداخت حق بیمه اجباری و حق بیمه تکمیلی پرسنل
عدم اقدام عاجل جهت تخلیه و مرمت ابنیه تاریخی
عدم استفاده از عواید حاصل از فروش ساختمان تجاری گلسار
عدم ارسال تفریغ بودجه سال ۹۷ شهرداری رشت
استفاده از عبارات و الفاظ نامناسب در جلسات با پرسنل
عدم توجه به صرفه و صلاح شهرداری در مناقصه کود آلی
عزل و نصب های کوتاه مدت و شائبه دار
اقدام به اجاره منزل مسکونی با ودیعه غیرقابل قبول
عدم ساماندهی مزار شهدای گمنام در پارک ملت و مسکن مهر
اگر این عضو شورای اسلامی شهر رشت بتواند طرح سوال از شهردار را به نتیجه برساند و زمینه ساز عزل احتمالی ” ناصر حاج محمدی” از سمت شهرداری بشود،یکی از کارکنان قدیمی باید عهده دار سمت سرپرستی بشود تا مراحل انتخاب شهردار طی بشود.
بنا به شنیده ها که نمی توان روی آن قضاوت کرد و هنوز محرز نشده است یکی از مدیران مناطق 5 گانه شهرداری که در بدو استخدام یکی از کارکنان شهرداری لقب “گردن کج” را بر او نهاد و این شخص هم اکنون عضو شورای اسلامی شهر است،به عنوان گزینه سرپرستی از او یاد می شود.
مراحل عزل شهردار بر حسب قانون شوراهای های اسلامی شهر و روستا به شرح ذیل است:
مرحله اول: چنانچه یک یا چند عضو از اعضا شورای شهر به عملکرد شهردار یا عملیات شهرداری اعتراض یا ایرادی داشته باشند ابتدا رئیس شورا موارد را به صورت روشن به شهردار تذکر خواهند داد.
مرحله دوم: در صورت عدم رعایت مفاد مورد تذکر، موضوع به صورت سؤال مطرح می شود که در اینصورت رئیس شورا سؤال را کتباً به شهردار اطلاع خواهد داد و حداکثر ظرف ده روز پس از ابلاغ، شهردار موظف به حظور در جلسه عادی یا فوق العاده شورا و پاسخ به سؤال می باشد .
مرحله سوم: چنانچه شهردار از حضور استنکاف ورزیده یا پاسخ وی قانع کننده تشخیص داده نشود طی جلسه دیگری موضوع مجدداً به صورت استیضاح که حداقل به امضای یک سوم اعضا شورا رسیده باشد، ارائه می شود. فاصله بین ابلاغ تا تشکیل جلسه که از طرف رئیس شورا تعیین خواهد شد حداکثر ظرف ده روز خواهد بود.
مرحله چهارم: شورا در جلسه استیضاح پس از طرح سئوال یا سؤالات و جواب شهردار، رأی موافق یا مخالف خواهد داد. در صورتی که شورا با اکثریت دو سوم کل اعضا رأی مخالف دهد شهردار از کار برکنار خواهد شد (برابر ماده73 قانون شوراها).
پایان پیام