کاشف اسرار-مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با اشاره به وجود بیش از 600 تابلو تصویری از شهدا در استان،اذعان کرد:50 درصد تابلوهای شهدا در سطح استان نیازمند بازنگری و بهسازی است

عبدالله پاکاری ” در گفتگو با خبرنگار کاشف اسرار در حوزه اجتماعی،اظهار کرد:یکی از تأثیرگذارترین جریانهای هنری در ایران معاصر،هنر بازنمایی ارزشها در جنگ تحمیلی و نمایش رشادتهای بزرگ مردان تاریخ عرصه دفاع است.

وی خاطر نشان کرد:نمایــش و تصویرســازی شــهدا بــر تابلوهای شهری بــا اتمــام جنــگ آغــاز شــد و تــا امــروز ادامــه دارد و با گذشت بیش از سه دهــه پــس از جنــگ،بازنگری در تمثال شهدا و بازسازی محتوایی آن یک ضرورت است.

این مسئول با اشاره به وجود بیش از 600 تابلو تصویری از شهدا در گیلان ،متذکر شد:عمده این تابلو ها در دهه هشتاد،توسط بنیاد شهید و امورایثارگران استان نوسازی شد.

پاکاری،تصریح کرد: با توجه به اینکه گیلان،استانی مسافرپذیر است و عکس و نماد شهدا در ورودی شهرها نمادی از روحیه ایثار،شهادت و مقاومت خواهد بود و در ذهنیت سازی مخاطبین در خصوص سبقه ایثارگری آن شهر قطعا موثر بوده ،باید به بهترین شیوه و در کوتاه ترین زمان ممکن مورد بازسازی مجدد قرار گیرد.

وی یاد آور شد: مطابق ماده 4 آیین‌نامه اجرایی ماده (11) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران ، وزارت کشور موظف نسبت به اجرای آن از طریق شهرداری‌ها و دهیاری‌ها است و بنیاد به عنوان دستگاه متولی همواره در تمامی جلسات براین مهم تاکید می کند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری مستمر دهیاری ها وشهرداری ها در بازسازی تابلو های شهدا ،ابراز کرد:حدود 100 تابلو به صورت مشارکتی در سال 1398 بازسازی شد و این روند در استان گیلان در حال انجام است.

به گفته پاکاری،کندی پیشرفت بازسازی و همچنین شرایط آب و هوایی که موجب فرسودگی مجدد و سریع سازه و تابلو می گردد از جمله مشکلات است.

وی با اذعان بر این که بیش از ۵۰ درصدتابلوهای شهدا در سطح استان نیازمند بازنگری و بهسازی می باشد گفت:متاسفانه در برخی موارد شاهد این هستیم کیفیت پایین تصاویر شهدا که به واسطه آب و هوا و گذشت زمان ایجاد شده است خود به ضد تبلیغ تبدیل شده است .

این مسئول،اظهار کرد: امیدواریم با توجه به تاکیدات استاندار در جلسات شورای ترویج و توسعه ایثار و شهادت،این امر با سرعت بیشتری از سوی دهیاری ها و شهرداری ها پیگیری بشود.

پاکاری،معتقد است:در بازه زمانی بیش از سه دهه پس از جنگ تحمیلی،به خاطر احساس نیاز به شناخت قهرمانان ملی و دفاع مقدس و پس از آن دفاع از حرم،تمثال شهدا به عنوان یک نماد بسیار کارآمد در برقراری ارتباط میان مردم عادی و ارزشها را سبب می شود.

وی ادامه داد: مردم شهدا را در زندگی روزمره خود دیده و از آنها یاد کنند و این مهم می تواند به عنوان مروج ایثار اجتماعی و دمیدن روحیه ایثارگری در الگوسازی در جامعه بشود.
“انتهای پیام”

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :