کاشف اسرار-مدیر مسئول پایگاه خبری ” صبح مشرق ” دارای پروانه انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار یادداشتی از روند برگزاری ششمین دوره جشنواره رسانه ای ابوذر گیلان انتقاد کرد.

به گزارش کاشف اسرار، در یادداشت منتشر شده در رسانه مذکور به مدیر مسئولی ” مریم روشندل ” همسر ” هادی طوماری ” با تیتر : ” گاف یا دروغ عجیب در جشنواره رسانه ابوذر گیلان؟! تا اجرای نمایش طنز در ایام فاطمیه(س)! آمده است :

مهدی پارسا ویشمه‌سرایی در اختتامیه جشنواره ابوذر در منطقه آزاد انزلی تعداد آثار شرکت کننده در جشنواره را بیش از ۱۳۰۰ اثر یعنی ۱۳۸۶ اثر عنوان کرد! در حالیکه فقط چند ساعت  پیش از این ابراهیم افشاری دبیر جشنواره تعداد آثار را بیش از 1 هزار اثر عنوان کرده بود !

خبر منتشر شده در فارس گیلان و اعلام ۱۳۸۶ اثر!

خبر منتشره در فارس گیلان و اعلام بیش از هزار اثر!

اختلاف صدها اثر در آمار گاف یا دروغ بزرگ برگزار کنندگان جشنواره است؟ یا این که آمار اهمیتی برای برگزار کنندگان نداشته است؟

جالب تر اینکه در جشنواره پنجم ابوذر به گفته مهدی پارسا ویشمه‌سرایی ۱۲۰۱ اثر (اینجا را بخوانید) در جشنواره شرکت کرده بودند که ویشمه‌سرایی در سخنانش می گوید: “در جشنواره امسال یک هزار و ۳۸۶ اثر برای جشنواره ارسال شد که با رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل همراه بود، گفت: از این تعداد آثار ۸۰۰ آثار به مرحله داوری راه یافت که نشان‌دهنده کیفیت و کار حرفه‌ای خبرنگاران و رسانه‌های استان است”. (بخش پایانی خبر منتشر شده در خبرگزاری فارس گیلان)

اگر به گفته پارسا ویشمه‌سرایی ۱۲۰۱ اثر سال گذشته امسال ۲۰ درصد افزایش داشته باشد با یک درصد گیری ساده باید به عدد ۱۴۴۱ اثر مواجهیم! ولی پارسا این عدد را با اختلاف ۵۵ اثر تعداد ۱۳۸۶ اثر اعلام کرده و نشان دهنده غلط بودن آمار یا درصد اعلامی است!

**نقش ذینفعان و شائبه‌هایی که پارسا ویشمه‌ سرایی باید پاسخ دهد؟

سید جلال الدین رضاپور معاونت خبر صدا و سیمای مرکز گیلان از داوران جشنواره بوده و بیانیه داوران را در جشنواره قرائت کرده است! حال در بین برگزیدگان شاهد انتخاب خبرنگاران صدا و سیما در بخشی غیر از بخش صدا و سیما هستیم! ویشمه‌سرایی مسئول فعلی بسیج رسانه باید درباره چگونگی داوری توضیحاتی ارائه نمایدکه نحوه داوری ها چگونه بوده است؟!

از طرفی خبرگزاری فارس گیلان به سرپرستی ابراهیم افشاری که دبیری جشنواره را برعهده داشته است نیزحایز رتبه‌هایی در جشنواره شده! سئوال اینکه چگونه دبیر جشنواره جزو ذینغعان جشنواره می‌شود؟ مسئله ای که تا کنون در هیچ جشنواره رسانه ای معتبری و حتی محلی سابقه نداشته است.

این شائبه زمانی بحث برانگیزتر می‌شود که باز هم به سخنان منتشر شده مهدی پارسا ویشمه‌سرایی در اختتامیه جشنواره که اتفاقا در همین سایت گیلان فارس منتشر شده است توجه کنیم: “در جشنواره امسال یک هزار و ۳۸۶ اثر برای جشنواره ارسال شد که با رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل همراه بود، گفت: از این تعداد آثار ۸۰۰ آثار به مرحله داوری راه یافت که نشان‌دهنده کیفیت و کار حرفه‌ای خبرنگاران و رسانه‌های استان است.”

سئوال اینکه ۸۰۰ اثر به داوری راه یافته است و تعداد ۵۸۶ اثر طبق آمار پارسا به دست داوران نرسیده و حذف شده است! آیا دبیر یا رئیس جشنواره آثار را بررسی و به مرحله داوری ارسال نکرده اند؟؟ مگر می شود دبیر جشنواره که مسئولیت اجرایی کل جشنواره را برعهده دارد از ذینفعان جشنواره باشد؟ و آثاری آن هم به تعداد حدود ۶۰۰ اثر را از راهیابی به مرحله داوری منع کرده باشد؟! پرشس‌هایی که باید پارسا ویشمه‌سرایی به عنوان امانت‌دار اصلی جشنواره پاسخ دهد!

**عدم رعایت پروتکلهای کرونایی!

خبرگزاری فارس گیلان عکسی از اختتامیه جشنواره را منتشر کرده که متاسفانه مهدی پارسای ویشمه سرایی مسئول فعلی بسیج رسانه بازهم از ماسک استفاده نکرده است!

عدم استفاده از ماسک در نشست خبری همین جشنواره نیز پیشتر با انتقادات جدی مواجه شده بود.

زدن ماسک حق الناسی است که رعایت نکردنش بزرگترین حق دیگران یعنی برخورداری از نعمت سلامتی را به خطر می‌اندازد.

استفاده از ماسک علاوه بر مزایا برای خود فرد موجب پیشگیری از سرایت بیماری به دیگران می‌شود.

ماسک نزدن و خجالت امام خامنه‌ای از پرستاران!

در صفحه اینستاگرام سایت مقام معظم رهبری به نقل از رهبر انقلاب آمده است؛ خوشبختانه مجموعه‌های درمانی در مسئله کرونا فداکاری کردند، دیگر انسان زبانش قاصر است از اینکه بخواهد مبلَغ فداکاری اینها را بیان کند؛ چه تعدادی از اینها خودشان مبتلا شدند و تعدادی جان باختند در این راه، در راه خدمت به مردم. اینها خیلی با ارزش است.

من وقتی میبینم توی تلویزیون نشان میدهد که بعضی‌ها عبور میکنند و همین چیز ساده، همین ماسک را نمیزنند، وقتی من این را میبینم، من از آن پرستار خجالت میکشم، واقعاً خجالت میکشم که آنها آن جور دارند فداکاری میکنند، آن پزشک، آن پرستار، آن وقت این آدم، جوان یا غیر جوان حاضر نیست یک ماسک بزند؛ این عرض اوّل ما است.

من خواهش میکنم همه‌ی کسانی که در این زمینه مؤثّرند، همه در این زمینه فعّالیّت کنند تا بتوانیم در ظرف مدّت کوتاهی این زنجیره‌ی سرایت را قطع کنیم و کشور را به ساحل نجات برسانیم. ۹۹/۴/۲۲

*ماسک نزدن در جلسه رسانه‌ای!

تصاویری در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر و مورد انتقاد گرفته که متاسفانه در آن شاهد بی‌توجهی به هشدارهای وزارت بهداشت برای مقابله برای شیوع کروناست.

‌گویا در جلسه جشنواره محلی رسانه، مهدی پارسا وشمه‌سرایی با بی توجهی به پروتکل‌های بهداشتی ماسکش را نزده بوده که با انتقاداتی در فضای مجازی مواجه شده است.

کاربری نوشته: از طرفی بسیجیان و پاسداران عزیز در طرح ملی شهید سلیمانی شبانه روز در تلاشند و از طرفی برخی اندک بی توجه!

*رابطه ماسک نزدن و‌افزایش مرگ و میر کرونایی

پزشکان می‌گویند مهم‌ترین روش پیشگیری و کنترل کرونا استفاده از ماسک است. ساده‌انگاری این بیماری و بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی از جمله عدم استفاده از ماسک در اماکن عمومی سبب گسترش سریع‌تر ویروس کرونا خواهد شد. برای قطع زنجیره کرونا، ماسک بزنیم.

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :