کاشف اسرار-مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، با اشاره به اینکه در طول سال ۹۹، صادرات مجدد انجام شده در منطقه آزاد انزلی به ۱۶۸.۹ میلیون دلار افزایش یافت، گفت: ارزش محصولات تولیدی صادر شده واحدهای صنعتی منطقه نیز ۱۹.۸ میلیون دلار بوده است.

به گزارش کاشف اسرار،”علی اوسط اکبری مقدم ” با بیان اینکه طی ۱۲ ماهه سال گذشته مجموع صادرات ناشی از تولید و صادرات مجدد منطقه آزاد انزلی به رقم ۱۸۸.۷ میلیون دلار بالغ شد، اظهار کرد: در سال ۹۹ ارزش محصولات تولیدی صادر شده واحدهای صنعتی منطقه ۱۹.۸ میلیون دلار بود که بخش عمده آن مشتمل بر کالاهای سلولوزی و شیمیایی و تجهیزات صنعتی بوده است.

وی با اشاره به اینکه در طول سال ۹۹، صادرات مجدد انجام شده در منطقه آزاد انزلی به ۱۶۸.۹ میلیون دلار افزایش یافت، اضافه کرد: محصولات شیمیایی، انواع چوب، ماشین آلات صنعتی و محصولات کشاورزی بیشترین سهم را در سبد صادراتی منطقه داراست.

این مسئول ،ارزش کالاهای تولیدی که طی این مدت به بازارهای داخلی کشور صادر شده را معادل ۲۰۹ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: این امر بیانگر عزم جدی تولیدکنندگان منطقه آزاد انزلی جهت تامین کالاهای اساسی و نیازهای ضروری بازارهای مصرف داخلی در شرایط تحریمی کشور است.

اکبری مقدم، با بیان اینکه استمرار و گسترش فعالیت واحدهای تولیدی و اقتصادی در شرایط تحریمی و همه گیری بیماری کرونا از مهمترین اولویت های در دستور کار سازمان سازمان است، افزود: در همین راستا، طی ۱۲ ماه سال ۹۹ بالغ بر ۱۵ واحد تولیدی – صنعتی در این منطقه افتتاح شدند و یا طرح توسعه خود را مورد بهره برداری قرار دادند .

به گفته وی، ظرف شش سال گذشته سازمان با ارائه خدمات مشاوره ای و رفع موانع مالی و حقوقی پیش روی فعالیت های تولیدی منطقه، موجب خروج از رکود ۷۰ واحد صنعتی منطقه و در مدار تولید قرار گرفتن آنها شده است.

معاون سابق استانداری گیلان ،توجه به راهبرد تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۰ را سرلوحه برنامه های کاری این سازمان بیان کرد و یاد آور شد: به منظور پشتیبانی بیشتر و رفع موانع پیش روی تولیدکنندگان مشغول به فعالیت در منطقه آزاد انزلی، فرایند جذب سرمایه گذار و آغاز عملیات احداث سومین شهرک صنعتی منطقه آزاد انزلی از زمستان سال گذشته در مسیر اجرایی قرار گرفت.

اکبری مقدم ، ادامه داد :شهرکی که در پسکرانه مجتمع بندری کاسپین و جوار خط ریل سراسری ایجاد می شود و پهنه صنعتی این منطقه را از حدود ۶۱ هکتار کنونی به ۱۱۰ هکتار و تعداد واحدهای تولیدی سطح منطقه نیز از ۱۴۸ واحد کنونی به حدود ۳۵۰ واحد افزایش می یابد.

پایان پیام

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :