کاشف اسرار-متقارن با 17 مرداد و روز خبرنگار،خبری در برخی از رسانه ها مبنی بر انتخاب یکی از نمایندگان مردم رشت به سمت :”رئیس فراکسیون مطبوعات مجلس شورای اسلامی”،منتشر شد.

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،با انتخاب “جبار کوچکی نژاد ارم ساداتی”،به این سمت،دل گرمی در بین اصحاب رسانه گیلان به وجود آمد که فراکسیونی برای حمایت از آنان در دوره دهم مجلس شورای اسلامی،تشکیل شده است.

با گذشت چند روز از این انتخاب،”کوچکی نژاد ارم ساداتی”نسبت به برگزاری نشست خبری برای تجلیل از اصحاب رسانه برگزار کرد،که عدم دعوت از همه فعالین رسانه ای فعال که نسبت به انتشار اخبار این مقام سیاسی،اقدام می کردند،در دل خبرنگاران دعوت نشده،یاس به وجود آمد و دلیل عدم دعوت از همه چیست؟

اینک حدود 4 ماه از انتخاب این عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی سپری شده و این سئوال در ذهن به وجود می آید از زمان تشکیل این فراکسیون تاکنون چه دستاوردی را برای مطبوعات به دنبال داشته است؟اگر اقدامی کرده به صورت مستند منتشر کنند؟

مدتی  می باشد جلسات کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه کشور در مجلس شورای اسلامی در حال برگزاری بوده و کوچکی نژاد ارم ساداتی ،هم یکی از اعضای این کمیسیون است .

اینک سئوال می شود،رئیس فراکسیون مطبوعات مجلس شورای اسلامی در جریان برگزاری این جلسات ،پیشنهادی برای مطبوعات و اصحاب رسانه ،ارائه کرده است؟اگر چنین است،مستندات را منتشر کنند؟

لازم به ذکر است نائب رئیس فراکسیون مطبوعات، رسانه ملی و پایگاه‌های خبری مجلس شورای اسلامی مرداد ماه امسال در این باره ،به این جمله بسنده کرد:”اگر قرار است مطبوعات، رسانه‌ها و پایگاه‌های خبری را در قانون برنامه ششم توسعه ببینیم آماده دریافت نظرات در این حوزه‌ها هستیم“.

 

یکی از مهم ترین مشکل اصحاب رسانه ،در زمان اخراج آنان توسط برخی از رسانه ها طی سالیان گذشته به وقوع پیوسته و خبرنگاران حرفه ای که به صورت مستمر با رسانه ای فعالیت داشته ،پس از طرح شکایت در ادارات کار،با مشکلاتی مواجه شده اند.

این گونه خبرنگاران که باید طبق قانون مطبوعات توسط مدیر مسئول رسانه خود از حق بیمه تامین برخوردار می گردیدند،در زمان بازرسی توسط بازرسان تامین اجتماعی ،به دلیل فعالیت در بیرون از محل اصلی رسانه،در لیست بیمه شدگان قرار نگر فته اند.

این گونه خبرنگاران که از داشتن  فیش حقوقی هم برخوردار نبوده اند،برای دریافت مطالبات باید تبعیت اقتصادی خود را بر طبق قانون کار باید اثبات کنند.

از سوئی دیگر،فراکسیون مطبوعات مجلس؛برای حل مشکل برخی از خبرنگاران که به دلیل اخراج از محل کار ،طبق قانون کار به ادارات کار شکایت کرده اند،لکن با توجه به شرایط و ویژگی های خاص حوزه مطبوعات که تا حدود زیادی از نظر شکل و ماهیت کار از لحاظ حضور مستمر در محل کار،متفاوت با شرایط عادی کارگاههای تولیدی،صنعتی و خدماتی معمول در قانون کار می باشد،در راهروهای هیئت های تشخیص و حل اختلاف ؛سرگردانند،چه تمهیداتی اندیشیده است؟

انتظار می رود هر چه سریعتر فراکسیون مطبوعات مجلس شورای اسلامی حل مشکلات حوزه رسانه را در دستور کار قرار دهد و یآس را به یاس تبدیل کند.

مدیرعامل خانه مطبوعات گیلان در گفتگو با خبرنگار کاشف اسرار درباره دیگر مشکلات اصحاب رسانه،اظهار کرد:مشکلات بیمه ای ، عدم حمایت از سوی مدیران مسوول و نداشتن پشتوانه مادی و بی توجه ای برخی از مسوولان گیلان نسبت به پاسخگویی به خبرنگاران از عمده مشکلات خبرنگاران استان است.

کریم خورسندی مژدهی،تاکید کرد:حضور برخی افراد غیر رسانه ای در لباس خبرنگار از موانع موجود در راه کسب خبر و تولید اخبار است.

پایان پیام

 

 

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :