کاشف اسرار- نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی مدعی شد:«در اولین ملاقات با «علی لاریجانی»رییس مجلس شورای اسلامی،ایشان مشغول نوشیدن چای بودند،بنده عرض کردم این چایی شما در مجموعه مجلس مصرف می کنید،چای داخلی نیست،ایشان فرمودند :«این چای را به عنوان چای داخلی به ما فروختند».

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،ذبیح الله نیکفر لیالستانی با تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه به مسلمین،اظهار کرد : در این ماه هیچ حزن و اندوهی بر ائمه اظهار(ع) و خاندان رسالت وارد نشده است.

وی با ابراز خرسندی شدید از برگزاری اولین جشنواره ملی شکرانه برداشت چای در بام سبز لاهیجان،از شهرداری و شورای اسلامی شهر لاهیجان و سازمان علمی و پژوهشی سپاه پاسداران انقلاب پاسداران انقلاب اسلامی،صمیمانه تشکر کرد.

این مسئول اظهار امیدواری کرد هر ساله این جشنواره ملی بر پا شود تا برخی از حرف هایی که هیچ رسانه ای نباشد که آنها را بیان کند،در این جشنواره از زبان کشاورزان،صنعت کاران چای ،همه دست اندرکاران و مردم ،گفته شود.

نیکفر لیالستانی،با طرح این سوال شاید برای بعضی ها این دغدغه وجود داشته باشد که هنوز مردم ،پول چای برداشت شده را دریافت نکرده اند،چه ضرورتی برای برگزاری این چنین جشنواره ها  جود دارد که برگزار بشود،خاطر نشان کرد: ضرورت این است که ما می خواهیم از این تریبون از قول کشاورزان به همه مسوولین بگوییم چه میزان بر قیمت خرید برگ سبز چای اقزوده می شود،تا خیال چای کاران راحت بشود.

وی چای لاهیجان و شمال کشور را بهترین چای دنیا از نظر ارگانیک بودن نامید و یاد آور شد: دلیل ارگانیک بودن چای ایرانی،اقلیم خاص آب و هوایی شمال کشور و فصل برداشت 6 ماهه این محصول مهم و اقتصادی است.

این مقام سیاسی،با اشاره به اظهارات یکی از صادر کنندگان چای ایرانی به خارج از کشور به قیمت چند هزار تومان و یا کمتر از 3 دلار،اذعان کرد:چای ایرانی را به قیمت چند میلیون تومان به کشورهای اروپایی صادر می کنند.

نیکفر لیالستانی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب در رابطه با تولیدات داخلی و توجه خص به محصولات ایرانی و نام گذاری سال جاری تحت عنوان:«اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل»،تصریح کرد:طبق فرموده مقام معظم رهبری،تولیدات ایرانی ،پیوست فرهنگی ندارد.

وی تاکید کرد: دست اندرکاران صنعت چای ایران باید دفتری در رسانه ملی داشته باشند و پیوست فرهنگی چای ایرانی را ایجاد و در سریالها یک فرصتی را فراهم کنند تا هنرمندان در قالب تولیدات فرهنگی،چای داخلی را معرفی کنند.

این دانش آموخته رشته پزشکی ،اعتقاد دارد هر چه قدر اهل علم را بیاورید و از چای ایرانی تعریف به عمل آورند،اثر هنری چیز دیگری است و این همان چیزی است که مقام معظم رهبری بر پیوست فرهنگی،محصولات داخلی تاکید دارند.

نیکفر لیالستانی،برگزاری این گونه جشنواره ها را در راستای پیوست فرهنگی،چای ایرانی دانست و متذکر شد: ما می خواهیم در رسانه ها از طریق همین جشنواره ها وارد بشویم و مسایل این محصول مهم داخلی را بیان کنیم.

وی رسالت همه لاهیجانی ها و مناطق چای خیز شمال کشور را به میان آوردن بحث چای در هر مجلس و محفلی خواند و مدعی شد:در اولین ملاقات با «علی لاریجانی»رییس مجلس شورای اسلامی، ایشان مشغول نوشیدن چای بودند،بنده عرض کردم این چایی شما در مجموعه مجلس مصرف می کنید،چای داخلی نیست،ایشان فرمودند :«این چای را به عنوان چای داخلی به ما فروختند».

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی،ادامه داد: بنده هم ادامه دادم ،اگر این چای را در مناظق شمال کشور میل بکنند،تایید خواهند کرد،این چای،خارجی می باشد و داخلی  نیست و گویا روی ذائقه شما کار نکردند.

نیکفر لیالستانی بر ضرورت کار کردن مصرف چای داخلی توسط ایرانیان  و  رفع موانع موجود بر سر تولید این محصول و گسترش باغات چای تاکید کرد.

وی با اشاره به سخنرانی یک استاد در دانشگاه آزاد لاهیجان در ارتباط با صنعت چای به صورت سنتی با بیان اینکه این استاد دانشگاه معتقد بود،« نیاکان ما سواد نداشتند وبیش از 30 هزار باغ چای و با بالغ از 70 هزار تن چای تولید می کردند،ولی ما با مدارج بالای تحصیلات دانشگاهی،با در دست گرفتن صنعت چای،میزان تولید چای به زیر 20 هزار تن رسیده است»،گفت: امروز باید از همه نبوغ و استعدادها برای پیشبرد اهداف توسعه ای که در منطقه وجود دارد بهره گیری کنیم.

این مسئول در پایان با اذعان بر این که به رغم سواد دار بودن،آمار داریم ولی آثار وجود ندارد،از سازمان علمی و پژوهشی سپاه پاسداران انقلاب پاسداران انقلاب اسلامی،که وظیفه برقراری امنیت در عرصه های  نظامی و تغذیه ای کشور دارند و برای حل مشکل چای داخلی ورود پیدا کرده است،تشکر کرد.

پایان پیام

 

 

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :