کاشف اسرار-فرماندار رشت خطاب به تیم های گشت کمیته بازرسی مدیریت بیماری کرونای این شهرستان،اولتیماتوم داد : تا 23 آبان 99 برای تعطیلی واحدهای صنفی در ساعت 18 فقط تذکر لسانی بدهید و واحدهای افراد متمرد را پلمب نکنید.

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،” علی فتح اللهی میان کوه” غروب امروز طی سخنانی در محوطه فرمانداری رشت با ابراز تشکر از اصحاب رسانه،اعضای گشت کمیته بازرسی مدیریت بیماری کرونا در مرکز استان گیلان،اظهار کرد : تحت هیچ شرایطی تمایل نداریم کسب و کاری تعطیل بشود ،کرکره مغازه ای پائین بیاید و چنین اقدامی را شاهد باشیم

وی با تصریح بر این که وقتی به آمار و شرایط نگاه می کنیم متوجه می شویم اولویت سلامت جامعه و زندگی مردم بسیار ارزشمند تر و مهم تر است،هشدار داد : جریمه و پلمب کردن واحدهای صنفی مشمول طرح و تمرد کننده تا دو روز آینده در دستور کار قرار ندارد و باید به این امر توسط عوامل گشت توجه جدی بشود.

نماینده عالی دولت در رشت از عوامل گشت و اصحاب رسانه خواهش کرد به این نکته توجه کنند که فرمانداری کلیه کسب و کارها در مرکز استان گیلان مثل پیک اول شیوع کرونا در تمام شبانه روز تعطیل نخواهد شد و مایحتاج مورد نیاز مردم در 24 ساعت عرضه می شود.

” فتح اللهی میان کوه”،متذکر شد : با تغییر رفتار و حضور شهروندان برای خرید اقلام غیر ضروری تا ساعت 18 می توان کرونا کنترل کرد و مردم هم به کسب درآمد و تهیه مایحتاج خود نائل خواهند آمد.

وی با طرح این سئوال مبنی بر این که : ” چرا واحدهای صنفی غیر ضروری در ساعت 18 تعطیل بشود و آیا با تعطیل کردن این فروشگاه ها،کرونا تعطیل می شود و با ما قراردادی بسته است”،معتقد است : اگر بتوانیم زنجیره حضور مردم بین فاصله زمانی 18 تا 21 سر شکن بکنیم می توان بیماری کرونا را کنترل کنیم.

فرماندار رشت بر ضرورت تغییر رفتار شهروندان در ایام شیوع کرونا تاکید ویژه کرد و افزود: اگر ما بتوانیم این تغییر رفتار را به مردم و اصناف انتقال بدهیم ،می توان بیماری کرونا را کنترل کرد و به حداقل رساند .

“فتح اللهی میان کوه” به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر این که :” کرونا را دست‌ کم نگیرید. روزی ۱۵۰ هم وطن از دست بروند، چیز کوچکی است؟ برخی ارزیابی درستی ندارند. فرض کنید هر دو روز یک بار یک هواپیمای ۳۰۰ نفره سقوط کند و همه مسافرانش بمیرند. این چیز کمی است؟”،اشاره کرد.

وی درگذشت این مقدار از هم وطنان بر اثر شیوع کرونا را بسیار سنگین دانست و از بی تفاوتی و راحت عبور کردن برخی از شهروندان در برابر مرگ و میر ناشی از کرونا انتقاد کرد

مسئول کمیته بازرسی مدیریت بیماری کرونای فرمانداری رشت طی سخنانی در این مراسم،اظهار کرد: به‌ دنبال افزایش آمار ابتلا به ویروس کرونا در کشور، ستاد ملی مقابله با کرونا 17 ابان ماه کاهش ساعت کار را برای مشاغل غیرضرور پایتخت و دیگر مراکز استان‌ها و شهرهای پرجمعیت از روز بیستم ماه جاری به مدت یک ماه تصویب کرد.

فریبرز عسگری پور،خاطر نشان کرد : مراکز ضروری شامل مراکز درمانی، داروخانه‌ها، امداد و نجات، آتش‌نشانی، آمبولانس‌ها و سرویس‌های ارائه‌دهنده خدمات عمومی به مردم مانند آب و برق و تلفن و مراکز ارائه‌دهنده مواد غذایی مانند سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستند و می توانند فعالیت داشته باشند.

وی خطاب به عوامل شرکت کننده در طرح مذکور متشکل از نیروی انتظامی،مرکز بهداشت ،شهرداری ،اصناف و صمت رشت،تاکید کرد : در مواجهه با متصدی واحدهای صنفی مشمول تعطیلی به تذکر لسانی بسنده کنید و اخلاق اسلامی باید رعایت بشود،ضمن این که مدت اجرای طرح یک ماه است.

این مسئول ابراز امیدواری کرد ان شاء الله ماحصل عوامل اجرای طرح که قطع زنجیره ویروس منحوس کرونا است به نتیجه دل خواه برسد.

” عسگری پور ” در پایان سخنان خودش از اصحاب رسانه بابت پوشش اخبار کمیته بازرسی مدیریت بیماری فرمانداری رشت جهت تنویر افکار عمومی قدردانی کرد .

گفتنی است رییس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به اتفاق معاون فنی معاونت بهداشتی این دستگاه اجرایی،معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری رشت و رییس مرکز بهداشت مرکز استان در زمان این طرح حضور داشتند.

در بازدید هم زمان پنج تیم از بازرسان سلامت محیط که با مشارکت نماینده فرماندار رشت ، نیروی انتظامی ، اماکن و اصناف در روز پنجشنبه به مدت شش ساعت صورت پذیرفت، به بیش از ۲۰۰ باب از اماکن عمومی در مسیرهای اصلی و پرتردد شهر  رشت- گلسار، شهرداری، سبزه‌میدان و خیابان‌های تختی  و مطهری – تذکر مبنی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تعطیلی مکان در ساعت ۱۸ عصر ارائه شد.

همچنین در ادامه این بازرسی‌ها،  با اعزام دو اکیپ به مسیر جاده رشت به خمام، با بازدید از ۱۴ مکان، سه اخطاریه پلمب صادر و یک مکان نیز پلمب شد.

عوامل گشت پس از پایان سخنرانان و تیم بندی به سطح شهر رفتند و نسبت به تعطیلی فروشگاه های مشمول اقدام کردند که با اعتراض برخی از مغازه داران مواجه شد

اجاره ای بودن مغازه و داشتن کارگر،بدهکار بودن و امانت بودن چک واحدهای صنفی نزد فروشندگان جنس ،پرداخت مالیات،عوارض صدور پروانه کسب ،شهرداری ،تامین اجتماعی و شروع کاسبی مناسب پس از ساعت 18 از جمله اعتراضات بود

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :