کاشف اسرار-رئیس مرکز روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توضیحاتی درخصوص تسهیلات جدید کرونایی ارائه داد و تاکید کرد : سرپرست خانواری که شاغل است و یا یکی از اعضای خانواده شاغل است نمی توانند از تسهیلات یک میلیون تومانی و یا کمک هزینه ۱۰۰ هزار تومانی به ازای هر نفر در ماههای چهارگانه سال استفاده کنند.

به گزارش کاشف اسرار،حامد شمس در لایو اینستاگرامی درباره چگونگی حمایت جبرانی معیشت خانوارها در محدودیتهای شدید کرونایی ،اظهار کرد: روزهای سختی را در حوزه بیکاری‌های ناشی از کرونا سپری میکنیم.

وی متذکر شد :کرونا تمام اجزای اقتصادی و اجتماعی زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. دولت این بار به صورت هدفمند دو اقدام را به منظور حمایت از افرادی که در این ایام کرونایی نیازمند کمک هستند انجام می‌دهد.

به گفته این مسئول، اول آنکه یک وام یک میلیون تومانی را در نظر گرفته که این وام به افرادی پرداخت می‌شود که در دوره قبل ثبت نام کرده باشند و همچنین بسته حمایت معیشتی دریافت میکنند. این بسته معیشتی یارانه بنزینی است که از سال گذشته به سرپرست خانوار پرداخت می‌شود.

شمس” همچنین به تمام سرپرست خانوار به تعداد اعضای خانوارشان تا پایان سال ۱۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود،خاطر نشان کرد: ۱۱ میلیون خانوار هستند که در مجموع جمعیت آنها ۲۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است. اگر سرپرست خانوار یا فردی در خانواده اش شاغل باشد این تسهیلات شامل حال او نمیشود.

وی تاکید کرد :سرپرست خانواری که شاغل است و یا یکی از اعضای خانواده شاغل است نمی توانند از تسهیلات یک میلیون تومانی و یا کمک هزینه ۱۰۰ هزار تومانی به ازای هر نفر در ماههای چهارگانه سال استفاده کنند.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،در پاسخ به این سوال که اگر شماره موبایل تغییر کرده باشد، ملاک چیست؟ گفت: ملاک ما همان شماره ای است که در فروردین ماه از اعضا دریافت کردیم.

شمس،تصریح کرد: تنها آن شماره تلفن هایی که در فروردین ماه معتبر اعلام شده و در سیستم ثبت شده‌اند را به عنوان سرپرست خانوار قبول می‌کنیم.

وی تاکید کرد: افرادی که این وام شامل حال‌شان میشود برای دریافت وام باید به شماره ۶۳۶۹ کد ملی سرپرست خانوار را ارسال کنند ولی برای دریافت یارانه ۴ ماهه نیازی به ثبت نام نیست.

این مسئول از مردم خواست که هنگام ارسال پیامک، کد ملی را به صورت فارسی و تنها یکبار به شماره ۶۳۶۹ پیامک را ارسال کنند.

شمس ،اظهار کرد: این یارانه به صورت هدفمند تنها شامل کسانی میشود که درآمد ماهیانه ندارند در نتیجه این ۲۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر افرادی هستند که خودشان یا سرپرست خانواده شان در امد ثابت ندارند .

به گفته وی، هر نوع بازنشسته ای که از سازمان تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق فولاد، صندوق عشایر و یا سایر صندوق‌های بازنشستگی مستمری ماهانه دریافت می‌کنند تسهیلات یک میلیون تومانی شامل حال آنها نمی‌شود.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی،افزود: ما دیتا بانک را در فروردین ماه گردآوری کردیم و به ۲۳ میلیون سرپرست خانوار تسهیلات یک میلیون تومانی کرونایی دادیم. ملاک ما برای وام دوم دیتا بانکی است که در فروردین ماه گردآوری شده است.

به گفته شمس، تمام مددجویان بهزیستی و کمیته امداد به عنوان دو نهاد حمایتی بزرگ این تسهیلات شامل حالشان می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی می‌شود که چند پیامک دریافت شود؟ اظهار کرد: در فروردین ماه به طور متوسط از هر نفر بیش از ۳ پیامک دریافت کردیم. یعنی زمانی که به ۲۳ میلیون نفر پرداخت می‌شد، بیش از ۷۵ میلیون پیامک دریافت شد.

این مسئول،خاطر نشان کرد: یکی از دلایل این بود که افراد چند سیمکارت داشتند و از سیمکارت‌های متفاوت پیامک ارسال می‌کردند اما به دلیل اینکه اکنون شماره موبایل‌هایی که در نوبت قبل برای ما ارسال شده است در سیستم امده است، تعداد پیامک‌ها به این میزان نیست.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :