کاشف اسرار- مدیر عامل شرکت کشتیرانی دریای خزر گفت: ۲۴ فروند کشتی تجاری ایرانی برای صادرات و واردات کالاها در سطح دریای خزر تردد می‌کنند و صادرات از این بنادر در هشت ماه امسال نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش کاشف اسرار به نقل از ایرنا، داوود تفتی ” در بازدید از صادرات محصولات کشاورزی از بندر آستارا به بندر آستاراخان روسیه اظهار کرد: به زودی ۲ فروند کشتی دیگر به ناوگان کشتیرانی ما در دریای خزر افزوده خواهد شد و رقابت خوبی بین مرزهای زمینی، ریلی و بندر ایجاد شده است.

وی ادامه داد: برای نخستین بار خط حمل و نقل کانتینری از بندر آستارا به بندر آستاراخان فعال شده و هر هفته ۲ فروند کشتی به بنادر آستاراخان روسیه و آکتائوی قزاقستان بارگیری می شود.

این مسئول،بیان کرد: امروز یک فروند کشتی، ۳۰ کانتینر یخچالی حاوی محصولات کشاورزی را از بندر آستارا به مقصد بندر آستاراخان روسیه بارگیری کرد و سه روز در راه خواهد بود و از هفته آینده خط حمل کانتیتر یخچالی بین بندر آستارا و ماخاچ قلعه روسیه نیز فعال خواهد شد.

عباس صابر فرماندار آستارا هم در این بازدید گفت: عملیات لایروبی بندر با یک دستگاه لایروب انجام می گیرد و به زودی با استقرار و فعالیت یک دستگاه لایروب دیگر، بستر ورود کشتی های بزرگ دریای خزر فراهم خواهد شد.

کیانوش امیری رئیس اداره بندر و دریانوردی شهرستان آستارا هم اظهار کرد: امسال حدود ۱۵۰ هزار تن کالا در این بندر تخلیه و بارگیری ‌شده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۳۶ درصد افزایش داشته است.

اشتراک این خبر در :