شهرداری رشت درباره تفاهم نامه حلال پاسخ بدهد
کاشف اسرار- 21 بهمن ماه جاری خبری با تیتر:”انعقاد تفاهم نامه همکاری بین شهرداری رشت و مرکز تحقیقات حلال جهانی”در سایت شهرداری رشت،منتشر شد.
به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،طبق این خبر،”سید محمد علی ثابت قدم” تفاهمنامه ای سه ساله با “عبدالحسین فخاری”،امضاء کرد.
همکاری در زمینه های پژوهشی برای تعیین شاخص های شهر خلاق و حلال براساس استانداردهای بین المللی و سازمان همکاری اسلامی و همکاری های آموزشی به منظور توسعه فرهنگ عمومی در شهر رشت در زمینه شاخص های سبک زندگی حلال از طریق برگزاری سمینارهای مشترک؛از جمله اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.
همکاری در زمینه های تبلیغی و رسانه ای در سطوح ملی و بین المللی در راستای توسعه فرهنگی ویژگی های غذای حلال از طریق بسترهای ارتباطی و رسانه ای از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.
زمینه توسعه گردشگری به ویژه شاخص ها و الزامات گردشگری حلال براساس استاندارد های سازمان همکاری اسلامی،همکاری در زمینه برگزاری رویدادهای علمی،آموزشی،ترویجی و تفریحی در حوزه حلال،مشترک در سطوح بین المللی، ملی و محلی از موضوعات همکاری در این تفاهم نامه است.
بنا به بررسی های صورت گرفته توسط خبرنگار کاشف اسرار،عبدالحسین فخاری از سال 91، نسبت به تاسیس دو موسسه در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با یک موضوع فعالیت و توسط دو نفر،کرده است.
اسامی این موسسه ها،موسسه بین المللی گسترش تجارت جلال جهان و موسسه بین المللی مشاوره مدیریت پارس حلال جهانی توسط “عبدالحسین فخاری و عذرا سید علوی”پس از اخذ مجوزهای لازم،تاسیس شده است.
از سوئی دیگر،دولت، سازمان غذا و دارو را به عنوان متولی رسمی مرکز تحقیقات حلال می شناسد، مجوز حلیت یا عدم حلیت فرآورده ها صرفا به عهده این مرکز است.
لازم به ذکر می باشد،سازمان غذا و دارو ؛در بهمن ماه سال گذشته با انتشار خبری،نوشت:”
موسسه حلال جهانی در خصوص بررسی حلیت فرآورده های سلامت از سازمان غذا و دارو و مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران مجوزهای لازم را اخذ نکرده است”
طبق قوانین جاری کشور،كنترل كيفي كالاهاي صادراتي مشمول استاندارد اجباري و جلوگيري از صدور
كالاهاي نامرغوب به منظور فراهم نمودن امكانات رقابت با كالاهاي مشابه خارجي و حفظ بازارهاي بين المللي.از وظایف سازمان ملی استاندارد ایران به شمار می آید.
اینک سئوالات ذیل جهت تنویر افکار عمومی از شهردار رشت و دبیرکل حلال جهانی سئوال می شود و انتظار می رود”سید محمد علی ثابت قدم” و “عبدالحسین فخاری” به این پرسش ها،جواب قانع کننده ارائه بدهند:
یک: موسسه طرف قرار داد براساس چه قانونی تاسیس یا مجوز صادر می کند؟
دو:فرآیند انتخاب این موسسه قرار داد چگونه بوده است؟آیا مزایده و مناقصه ای صورت گرفته است؟
سه:نقش سازمان های ملی استاندارد ایران (ریاست جمهوری)و هم چنین غذا و دارو(وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی)بررسی حلیت فرآورده های سلامت و كنترل كيفي كالاهاي صادراتي ،در این باره چیست؟
چهار:آیا موسسه جهانی حلال،نسبت به اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی اقدام کرده است؟اگر پاسخ بلی می باشد،تصویر از مجوز را منتشر کنند.
پنج:این برای انعقاد قرار داد،مبلغی از سوی شهرداری رشت،پرداخت خواهد شد؟اگر پاسخ بلی می باشد،مبلغ کل آن چقدر خواهد بود؟ضمن این که تصویر تفاهم نامه را هم منتشر کنند.
پایان پیام