کاشف اسرار – بازرس کل گیلان با حضور شهردار منتخب رشت، معاونین شهرداری، مدیر کل دیوان محاسبات استان از محل دفنگاه زباله سوز سراوان بازدید و عملکرد پیمانکار و نظارت شهرداری بر این اقدامات را بررسی کرد.

سجاد ده ده جانی ” در این بازدید که با هدف بررسی پیشرفت عملیات اجرایی و چالش ها و آسیب های تحقق این پروژه انجام شد ضمن هشدار به مدیران شهرداری رشت در خصوص تسریع در انجام عملیات اجرایی این پروژه موثر و مهم، نسبت به عواقب و تبعات ترک فعل هایی که در این حوزه صورت می گیرد متذکر شد.

وی در این خصوص گفت: بازرسی در مسیر اجرای قوانین و مقررات و ترک فعل های احتمالی، از تمام ظرفیت های قانونی موجود بهره گیری نموده و ضرورت دارد مدیریت استانی و شهری در استان گیلان موضوع دفن اصولی پسماند را در اولویت کاری خود قرار دهد.

این مسئول با اشاره به استقرار هیات بازرسی در شهرداری رشت به منظور بررسی علل تاخیر حادث شده در ساماندهی دفنگاه زباله که سالهاست به عنوان یکی از چالش های مهم و اساسی استان تلقی می شود، اعلام کرد: تمامی تکالیف مربوط به دستگاه ها در این خصوص احصاء و در صورت احراز قصور و بی توجهی دستگاه های ذی مدخل در تاخیر ساماندهی وضعیت موجود، یقینا با خاطیان برخورد قانونی صورت می گیرد.

قرارداد ساخت نیروگاه ۶۰۰ تنی زباله سوز رشت در سال ۱۳۹۲ با شرکت تی تی اس منعقد شد و کل اعتبار پیش بینی شده برای احداث نیروگاه زباله سوز، حدود ۴۰ میلیون دلار بود که شهرداری رشت ابتدا باید ۲۵ درصد پیش پرداخت را برای خرید تجهیزات تزریق می کرد.

محمد حسین واثق کارگر نیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت اسفند ماه سال گذشته با انتقاد از اختصاص اعتبارات اندک به موضوع احداث زباله سوز در رشت گفته بود که از سال ۹۲ قرار داد احداث زباله سوز در رشت منعقد شد اما متاسفانه به دلیل عدم اختصاص اعتبارات مورد نیاز تا کنون به نتیجه نرسیده و با این وضعیت تخصیص اعتبارات تا ۱۰ سال آینده نیز نمی توانیم شاهد راه اندازی آن باشیم.

اسدالله عباسی استاندار گیلان نیز ابتدای فروردین ماه سال جاری در نشست با اعضای شورای شهر رشت گفته بود که راه اندازی زباله سوز فقط پاک کردن صورت مسئله است زیرا خود دستگاه زباله سوز منجر به ایجاد آلودگی های بسیار زیادی می شود که برای مردم منطقه و استان خطر دارد.

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :