کاشف اسرار – استاندار گیلان در آئین افتتاح همزمان گاز رسانی به روستاهای استان با بیان اینکه ایجاد زیرساخت در روستاهای کشور یکی از مهم‌ترین اهداف و سیاست‌های دولت سیزدهم است، اظهار کرد: دولت مردمی و انقلابی سیزدهم به عنوان خادم ملت همواره یار و یاور مردم و به ویژه محرومین بوده و با روی کار آمدن این دولت اقدامات بسیار خوبی در حوزه گازرسانی، برق‌رسانی، آبرسانی و ایجاد جاده در روستاها و مناطق دوردست انجام شده است.

اسدالله عباسی با بیان اینکه دولت سیزدهم از هیچ تلاشی برای رفع محرومیت در کشور دریغ نمی‌کند، افزود: در سال ۹۹ عملیات گازرسانی به روستای کسمه‌جان تالش متوقف شده بود ولی با روی کار آمدن دولت سیزدهم عملیات اجرایی گازرسانی دوباره آغاز و در دهه فجر امسال شاهد افتتاح دوباره آن بودیم.

وی با اشاره به اینکه بیش‌ از ۹۷ درصد خانوار روستایی استان از نعمت گاز برخوردارند و گفت: به میمنت دهه مبارک فجر نیز ۲۲ روستای گیلان در شهرستان‌های تالش، آستارا، رودبار، رودسر و املش از نعمت گاز برخوردار شدند.

این مسوول از افتتاح ۳۰۸ پروژه در شهرستان تالش در دهه فجر خبر داد و بیان کرد: این تعداد پروژه با اعتبار ۵۶۷ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده و امروز هم شاهد افتتاح یک واحد تولیدی در حوزه صنایع چوب و صنعتی بودیم.

عباسی در خاتمه از مدیریت و کارکنان شرکت گاز بجهت گازرسانی گسترده به اقصی نقاط استان تشکر و قدردانی کرد و بر اجرای هرچه سریع‌تر پروژه‌های گازرسانی به مناطق باقیمانده تأکید کرد.

مدیر عامل شرکت گاز گیلان با تبریک دهه مبارک فجر، اظهار داشت: برای گاز رسانی به روستاهای کوهستانی استان در دهه فجر امسال، بیش از 161 میلیارد تومان هزینه شده است.

عیسی جمال نیکویی با بیان اینکه 22 روستای آماده افتتاح گاز رسانی در دهه فجر امسال در شهرستان‌های آستارا، تالش، رودبار، املش و رودسر قرار دارند، گفت: با تکمیل این طرح‌ها، تعداد روستاهای گازدار در گیلان به 2 هزار و 156 روستا و درصد بهره‌مندی گاز روستایی استان به 97.44 درصد رسیده است.

وی با ابراز خرسندی از رسیدن گرمای گاز به ساکنین این مناطق کوهستانی، گفت: این روستاها مجموعاً دارای یک هزار و 600 خانوار بوده و برای گازرسانی به آن‌ها، بالغ بر 116 کیلومتر شبکه گاز کار شده است.

این مسوول در خاتمه از همه سازمان‌های همکار در زمینه گازرسانی به مناطق صعب‌العبور و کوهستانی گیلان تشکر و قدردانی کرد و گفت: با گاز دار شدن این مناطق، شرایط تشکیل و رونق کسب و کارهای محلی و کوچک، تولید و اشتغال در روستاها و مهاجرت معکوس از شهر به روستا بیش از گذشته فراهم شده است.

در پایان این مراسم مشعل گازرسانی به 22 روستای گیلان در روستای کوهستانی کسمه‌جان شهرستان تالش توسط استاندار گیلان بر افروخته شد

اشتراک این خبر در :