درخشش ورزش کاران بیمه سلامت گیلان در مسابقات زنجان ؛ ۴ مقام نخست و صعود به مرحله نهایی + تقدیر از بازیکن اخلاق
کاشف اسرار – در مسابقات ورزشی منطقه 7 کشورکه به میزبانی استان زنجان برگزارشد چهار نماینده بیمه سلامت گیلان به مرحله نهایی مسابقات کشوری سازمان بیمه سلامت ایران راه یافتند .
مرحله مقدماتی مسابقات ورزشی منطقه 7 کشور در تاریخ دوم و سوم مرداد ماه در رشته های تنیس روی میز ، شنا ، تیراندازی با تپانچه و دو میدانی ۳ هزار متر آقایان در استان زنجان برگزار شد که در پایان محمد تقی اسدی در شنا 200 متر کرال سینه و نقی عابد در قسمت تنیس روی میز به مقام نخست دست یافتند و در قسمت بانوان سکینه مهدوی در آمادگی جسمانی و کلثوم کهنسال در رشته بدمینتون به مقام نخست دست یافتند و به مرحله نهایی مسابقات کشوری سازمان بیمه سلامت ایران راه یافتند.
لازم به ذکر می باشد در این دوره از مسابقات جابر علیپور شرکت کننده دوی ۳ هزار متر از اداره کل بیمه سلامت بعنوان بازیکن اخلاق مسابقات شناخته شده و از طرف برگزارکنندگان مسابقات لوح تقدیر دریافت نمود.