کاشف اسرار – نماینده رشت و خمام با هشدار نسبت به وضعیت نامشخص بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی اعلام کرد که تا تعیین‌تکلیف نهایی این قرارداد، موضوع را از طریق مجلس و دستگاه‌های ذی‌ربط پیگیری خواهد کرد

جبار کوچکی‌نژاد ارم ساداتی »  نسبت به وضعیت نامشخص بیمه تکمیلی آنان هشدار داد و گفت:«با پایان یافتن قرارداد بیمه تکمیلی در تاریخ ۳۰ آبان و عدم تعیین‌تکلیف آن، بازنشستگان و مستمری‌بگیران در بلاتکلیفی هستند.

به گفته وی ، این وضعیت برای بازنشستگان تأمین اجتماعی قابل قبول نیست. بسیاری از آنان بیمارند، هزینه‌های درمانی سنگین دارند و نبود بیمه تکمیلی یعنی پرداخت آزاد و فشار مضاعف بر زندگی‌شان.»

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ، افزود:
«در استان گیلان به‌تنهایی حدود ۲۵۰ هزار بازنشسته تأمین اجتماعی وجود دارد. این جمعیت گسترده در حال حاضر هیچ پوشش تکمیلی درمانی ندارند و این موضوع به یک معضل جدی و ملی تبدیل شده است.»

کوچکی‌نژاد ارم ساداتی » با تأکید بر لزوم اقدام فوری برای حل این مشکل ادامه داد:«پیگیری تعیین‌تکلیف سریع این قرارداد را از طریق مجلس و نهادهای ذی‌ربط انجام می‌دهم. بازنشستگان نباید حتی یک روز بدون حمایت درمانی بمانند.»

وی همچنین اعلام کرد که موضوع به صورت ویژه از طریق مجلس شورای اسلامی و کمیسیون‌های تخصصی در حال پیگیری است و بر ضرورت تسریع در امضای قرارداد جدید میان سازمان تأمین اجتماعی و شرکت بیمه‌گر تاکید کرد.

کوچکی نژاد جبار

پایان پیام

اشتراک این خبر در :