استفاده از ظرفیت روحانیت ترویج فرهنگ مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی در گیلان
کاشف اسرار-مدیرعامل شرکت گاز گیلان،گفت: یکی از اقدامات مهم کمیته پایش دمای ادارات در سال جاری استفاده از ظرفیت روحانیت معزز درجهت ترویج فرهنگ مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی بوده است.
به گزارش کاشف اسرار،حسین اکبر در جلسه پایش دمای ادارات گیلان با حضور نمایندگان بسیج شرکت ملی گاز برگزار شد،ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) و عرض خیر مقدم به میهمانان، به بیان خلاصه ای از اقدامات شرکت در جهت اشاعه فرهنگ مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی در استان پرداخت.
وی اظهار داشت: در این راستا اقدامات خوبی به کمک سایر ارگان ها و سازمانهای استان از قبیل صدا و سیما، آموزش و پرورش، فرمانداری ها و …… انجام شده است.
این مسئول کی از اقدامات مهم کمیته پایش دمای ادارات در سال جاری را استفاده از ظرفیت روحانیت معزز درجهت ترویج فرهنگ مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی عنوان کرد.
به گفته اکبر،از آن جائی که رعایت صرفه جویی و پرهیز از اسراف و تبذیر از مفاهیم ارزشی و دینی می باشند، فلذا با استقبال خوب ارگان های مذهبی برای اشاعه فرهنگ مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی مواجه شدیم.
وی نتیجه این اقدامات را رضایت بخش دانست و خاطر نشان کرد: در زمستان امسال شاهد رعایت دمای آسایش ( 18 الی 21 درجه) توسط بخش اعظمی از مشترکین بودیم.
مدیرعامل گاز گیلان همچنین از افزایش سطح استانداردهای ایمنی در استان خبر داد و ابراز کرد: در سال جاری با لطف و عنایت الهی و تبلیغات صورت گرفته و رعایت آن توسط مردم و مشترکین فهیم تاکنون مرگ خاموش (گازگرفتگی) در استان نداشته ایم.
مسئول بازرسی مرکز بسیج وزارت نفت نیز در این جلسه با اشاره به عملکرد شایسته بسیج در برهه های مختلف اظهار کرد: این عملکرد عالی سبب آن شده تا مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران مسئولیت پایش دمای ادارات را برعهده بسیج بگذارد.
علیرضا علیان نژاد نقش بسیج را بسیار موثر دانست و حضورش در کمیته های امر به معروف و نهی از منکر، شورای فرهنگی و …. را کلیدی خواند.
همچنین محمد حسین آقابیگی معاون عملیات حوزه بسیج شرکت ملی گاز اقدامات شرکت گاز استان گیلان را در جهت پایش دمای ادارات بسیار خوب ارزیابی کرد و پیشنهاد داد تا بسیج علاوه بر پایش دمای ادارات، در زمینه های فرهنگ سازی وصول مطالبات و نیز پروژه های علمی و پژوهشی و ارائه طرح های نوآورانه نقشی پر رنگ ایفا نماید.
همچنین در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط کمیته پایش دمای ادارات استان در سال جاری ارائه شد./منبع:روابط عمومی شرکت
پایان پیام