اختصاصی/اسامی منتخبین انتخابات تکمیلی شورای اسلامی کار شهرداری رشت اعلام شد+گاف عجیب!
کاشف اسرار-با پایان زمان رای گیری و شمارش آرای شرکت کنندگان در انتخابات تکمیلی شورای اسلامی کار شهرداری رشت و شمارش آرا توسط هیات نظارت بر انتخابات،اسامی منتخبین با تنظیم صورت جلسه ای ،برای اطلاع همگان اعلام شد.
به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،بر اساس اعلام هیات نظارت بر انتخابات؛در این انتخابات هزار و 490 از پرسنل قراردادی،رسمی و پیمانی شرکت داشتند و”سعید بشری و علی مهدوی “به ترتیب با کسب رای 794 و 771 به عنوان نفرات اصلی منتخب ،تعیین بشوند.

طبق صورت جلسه منتشر شده؛حماد ابراهیم زاده با 660 رای،داوود نوری هریس با 639 رای،مسعود پور امین با رای ، حسین سرمست با 542 رای و لیلا سپهری نیا با 375 رای به عنوان اعضای علی البدل مشخص بشوند.
در این انتخابات علی رضا حاجی پور(مدیر پسماند شهرداری رشت)و برادر زاده عضو شورای اسلامی شهر با کسب 369 رای ،شکست سنگین خورد و نتوانست حتی به عنوان عضو علی البدل انتخاب بشود،ناگفته نماند؛هادی حاج عباسی با کسب 284 رای و سید حسین جمالی با کسب 238 رای اشانس انتخاب به عنوان عضو علی البدل را هم نداشتند.
لازم به ذکر می باشد در صورت جلسه منتشر شده نام”علیرضا باقری ماتک”به چشم نمی خورد و دلیل آن مشخص نیست،ضمن این که در این انتخابات بابک رمضانی به عنوان رییس سازمان آتش نشانی شهرداری رشت و نماینده کارکنان و علی قلی زاده از سوی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و مرتضی سلیمانی به عنوان نماینده وزارت خانه مربوطه مسئولیت هیات نظارت بر انتخابات را بر عهده داشتند.
ضمن این که هیات نظارت بر انتخابات در گاف عجیب زمان تنظیم صورت جلسه با اعلام شرکت هزار و 490 نفر شرکت کننده در انتخابات،تعدادی آرای ریخته شده به صندوق را هزار و 475 برگ رای و تعداد آرای باطله،هزار و 445 اعلام شده و آیا این نکته بیان گر صحیح بودن تعداد 30 برگ رای ماخوذه است؟
پایان پیام