کاشف اسرار-معاون سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و شهردار مستعفی  رشت انتشار مطالبی در برخی از سایت  هایخبری و یک کانال فضای مجازی مبنی بر دستگیری در فرودگاه امام تهران قبل از سفر به کانادا تکذیب کرد.

مسعود نصرتی قزوینی نژاد لحظاتی قبل در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار کاشف اسرار در حوزه اجتماعی با ابراز تعجب از انتشار این گونه اخبار نادرست بر ارائه شکایت به مرجع قضایی علیه منتشر کنندگان تاکید کرد.

به گفته وی،از صبح تا لحظه این گفتگو  در سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور مشغول به کار بوده و دوربین های مدار بسته این دستگاه زیر مجموعه وزارت کشور اثبات کننده ادعای بنده است.

اینک سئوال می شود چه طور شخصی که توانسته استعلام تائید صلاحیت جهت تصدی سمت معاونت سازمان یاد شده را اخذ بکند و مشغول به کار بشود به ادعای برخی در فضای مجازی به دلیل مسائل مالی بازداشت بشود؟با مستندات پاسخ بدهند.

پایان پیام

 

اشتراک این خبر در :