کاشف اسرار-رئیس ستاد اربعین شهرداری رشت ضمن تکذیب ادعاهای مطرح شده در یکی از صفحات مجازی تاکید کرد: اعضای شورای اسلامی شهر با هزینه شخصی به کربلای معلی مشرف شدند و هزینه های صرف شده توسط شهرداری رشت تنها برای ایاب و ذهاب اعضای خدام العتره بوده است.

 به گزارش کاشف اسرار به نقل از سایت اطلاع رسانی شهرداری رشت،علی رضا قانع صومعه سرائی ضمن عرض تسلیت به مناسبت سال روز شهادت امام حسن عسکری (ع)،اظهار کرد: موکب خدام العتره این افتخار را دارد که به مناسبت ایام شهادت ائمه اطهار ششمین ایستگاه صلواتی را در پیاده راه فرهنگی رشت بر پا کند

وی با بیان این که این ایستگاه ها با همت و با هزینه شخصی اعضای ستاد اربعین بر پا می شود،خاطر نشان کرد: این دومین ایستگاه صلواتی پس از اربعین سال جاری در پیاده راه فرهنگی رشت است و تمام خدمات ستاد اربعین بدون هیچ چشمداشت مالی و تنها برای خدمت به آل الله انجام می شود.

این مسئول،ابراز کرد: ایستگاه های صلواتی شهرداری رشت از این پس برای همه مناسبت ها بر پا خواهد شد، افزود: ستاد اربعین شهرداری رشت آماده دریافت نذورات مردمی است و شهروندان می توانند با اهدای نذورات خود این ستاد را در برپایی ایستگاه های صلواتی یاری دهند.

قانع صومعه سرائی ضمن تشکر از همکاری اعضای شورای شهر و هم چنین سرپرست شهرداری رشت برای عزیمت کاروان خدام العتره به کربلا،تصریح کرد: در عزیمت اخیر ستاد اربعین که در راستای اعتلای فرهنگ حسینی و خدمت رسانی به زائرین صورت پذیرفت افراد زیادی به ویژه خیرین مشارکت داشته اند.

وی ضمن تکذیب ادعاهای مطرح شده در یکی از صفحات مجازی تاکید کرد: اعضای شورا با هزینه شخصی به کربلای معلی مشرف شدند و هزینه های صرف شده توسط شهرداری رشت تنها برای ایاب و ذهاب اعضای خدام العتره بوده است.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :