توزیع عادلانه اعتبارات و خدمات به مدارس در بین شهرستان های گیلان ضروری است
کاشف اسرار-فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه گفت: توسعه پایدار نیازمند توجه به آموزش و پرورش است، لذا توزیع اعتبارات و خدمات به مدارس در سطح استان باید عادلانه باشد.
به گزارش کاشف اسرار،رحیم حیدری در نشست با “علی دقیق”آموزش و پرورش را خانواده ای بزرگ و از نهادهای تاثیر گذار در جامعه دانست.
وی با تاکید بر این که آموزش و پرورش در آگاه سازی جامعه و پرورش نسلی فهیم و آگاه رسالتی سنگین و خطیر بر عهده دارد،اظهار کرد: جامعه نیازمند افراد با مسئولیت و کارآمد است ،نهاد خانواده و آموزش و پرورش در سالم سازی جامعه نقش اصلی را ایفا می کنند.
این مسئول با اشاره به اهمیت پیگیری مشکلات حوزه آموزش و پرورش تصریح کرد: بیشترین نیاز آموزش و پرورش شهرستان ایجاد فضاهای جدید آموزشی است که نیازمند کمک اداره کل نوسازی در تخصیص اعتبارات مصوب شده شهرستان است.
حیدری ابراز کرد: با وجود کمبود اعتبارات در سال های گذشته به همت و تلاش مسولان،شاهد رشد و پیشرفت در حوزه فضاهای آموزشی هستیم.
وی معتقد است: آموزش و پرورش در حوزه های اعتقادی، عبادی، اخلاقی، سیاسی، اجتماعی،علمی دارای نقش محوری است .
فرماندار آستانه اشرفیه در پایان،گفت:هدف از تربیت دانش آموزان در این محورها تقویت عقلانیت در بین دانش آموزان است تا بتوانند با بهره گیری از عقل و منطق مسیر درست انسانیت را بیابند.