کاشف اسرار-مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: با برنامه ریزی اتحادیه خانه‌های مطبوعات شمال که دفتر آن در مازندران است خبرنگاران عضو خانه مطبوعات استان‌های گیلان و گلستان ازطرح‌های عمرانی مازندران دیدن می‌کنند.

به گزارش کاشف اسرار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،”عباس زارع”با اعلام این خبر،افزود: بازدید اعضای خانه مطبوعات استان‌های شمالی از طرح‌های عمرانی و خدمات دولت در شمال کشور از سوی خانه مطبوعات برنامه ریزی و اجرا می‌شود.

وی متذکر شد: ابتدا ۱۱ شهریور ماه امسال ۲۰ نفر از خبرنگاران اعضای خانه مطبوعات استان گیلان از طرح‌ها و فعالیت‌های دولت در استان مازندران و شهرستان‌های غرب مازندران بازدید می‌کنند.

به گفته این مسئول،خبرنگاران استان گیلان در هر شهرستان غرب استان با فرماندار آن شهرستان و یکی از معاونان استاندار مازندران دیدار و در آخرین روز بازدید نشستی با استاندار مازندران خواهند داشت.

زارع ،ادامه داد: نفر از خبرنگاران عضو خانه مطبوعات استان گلستان نیز ۱۴ مهرماه از طرح‌های عمرانی و خدمات دولت و مراکز گردشگری شرق استان مازندران بازدید خواهند کرد .

وی اظهار کرد:خبرنگاران عضو خانه مطبوعات استان گلستان نیز در هر یک از شهرستان‌های شرق استان مازندران با فرماندار آن شهرستان و یکی از معاونان استاندار مازندران دیدار و در آخرین روز بازدید نشستی با استاندار مازندران خواهند داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی،گیلان،بیان کرد: ۲۰ نفر از اعضای خانه مطبوعات شهرستان‌های غرب استان مازندران و ۲۰ نفر از اعضای خانه مطبوعات شهرستان‌های شرق استان مازندران به ترتیب به استان‌های گیلان و گلستان اعزام تا از خدمات دولت و مراکز گردشگری آن استان‌ها بازدید کنند.

زارع با تاکید بر این که در این بازدید‌ها نشست‌های هم اندیشی بین اهالی رسانه استان‌های شمالی نیز برگزار می‌شود،تصریح کرد:این بازدید‌ها با محوریت اعضای هیات مدیره خانه‌های مطبوعات استان‌های شمالی برگزار می‌شود.

وی اکید کرد: خانه مطبوعات استان مازندران در قدم بعدی چنین برنامه‌ای با استان‌های دیگر کشور نیز برگزار خواهد کرد.

این مسئول در پایان،گفت:با هماهنگی اتحادیه خانه‌های مطبوعات شمال هیات مدیره خانه‌های مطبوعات استان‌های مازندران، گلستان و گیلان با دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه دیدار خواهند کرد.

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :