در گیلان پایگاه قهرمانی بولینگ،بیلیارد و بولس تاسیس می شود
کاشف اسرار- دبیر فدراسیون بولینگ ، بیلیارد ،و بولس کشورمان،تاکید کرد: در 4 سال آینده به فکر راه اندازی پایگاه قهرمانی بولینگ ،بیلیارد و بولس درگیلان خواهیم بود .
به گزارش کاشف اسرار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ورزش گیلان،”مهدی هنرمند ” در مجمع انتخابات هیات گیلان راه اندزی پایگاه قهرمانی را لازمه توسعه هدفمند ورزش برشمرد .
وی ابراز کرد :از اتفاقات بسایر خوبی که در 4 سال آینده برای ورزش گیلان بوقوع خواهد پیوست، تاسیس پایگاه قهرمانی با قابلیت بهبود و ارتقای کارکرد هیات و موفقیت های آن در دو زمینه قهرمان پروری و استعداد یابی می باشد .
این مسئول روند موفقیت های هیات گیلان را در 8 سال گذشته بسیار مطلوب ارزیابی کرد و افزود:در بیلیارد استان آن قدر توان وجود دارد که هم پای رشته هایی چون شمشیربازی ورشته های دیگر حرکت کند و در این راه فدراسیون از هیچ کمکی دریغ نخواهد ورزید.
وی وجود تیم مدیریتی قوی و کسب رای بسیار قاطع را لازمه جنب و جوش بیشتر و کسب موفقیت های درخشان تر دانست.
نایب رییس فدراسیون بولینگ ،بیلیارد و بولس تاکید کرد : بدون تردید هیات با پایه ریزی و بستر سازی مناسب توان آن را داردکه در 4 سال آینده دستاوردهای بسیاردرخشان تری از آوردگاههای بین المللی نصیب گیلان کند .
مدیر کل ورزش و جوانان استان گیلان هم در این مجمع انتخاباتی از عملکرد هیات ابراز خوشنودی کرد و گفت :برآیند این کارکرد خوب و ارزشمند هیات می تواند در 4 سال آینده اتفاقات بهتری را برای ورزش گیلان رقم بزند .
مریم بخشی ایجاد جو همگرایی را لازمه جلوگیری از پراکندگی های گاه به گاه در کارکرد هیات ذکر کرد و گفت : هیات بولینگ این توانایی را دارد که با نشست های تخصصی برای اهداف بلند خود و ورزش استان تدابیر لازمه را به خرج دهد .