کاشف اسرار- فرمانده انتظامي استان خبرنگاران را به عنوان دیده‌بانان جامعه قلمداد کرد و بیان داشت: خبرنگاران با نگاه ظريف و دقيق خود مي‌توانند مشكلات اجتماع را رصد كرده و در انتقال آن‌ها به مسئؤلان و دستگاه‌های مختلف تاثيرگذار باشند.

به گزارش کاشف اسرار به نقل از پايگاه خبري پليس،” محمدرضا اسحاقی” در آیين تجليل از خبرنگاران، این قشر از جامعه را مجاهدان و ایثارگران عرصه روشنگری و اطلاع‌رسانی دانست که با جوهره جان خویش و با علاقه و تحمل مرارت‌ها، به آگاهی بخشی جامعه همت می‌گمارند.

وی از خبرنگاران به عنوان ديده‌بانان جامعه ياد كرد و افزود: خبرنگاران، تنها كساني هستند كه با نگاه ظريف و دقيق خود مي‌توانند مشكلات اجتماع را رصد كرده و در انتقال آن‌ها به مسئؤلان و دستگاه‌های مختلف تاثيرگذار باشند.

این مسئول با اشاره به سفر سالانه هزاران نفر مسافر و گردشگر به گیلان و همچنین افزایش حجم ورود خودرو به استان تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته در زمینه کاهش تصادفات و تلفات، در 4 ماهه نخست سال 98 نسبت به مدت مشابه سال گذشته، كاهش 22 درصدی آمار تلفات انسانی در تصادفات جاده‌ای و همچنین کاهش 8 درصدی در کل تصادفات به وقوع پیوسته در معابر برون شهری را شاهد بودیم.

اسحاقی با بیان اینکه 72 درصد جان باختگان تصادفات در سال گذشته موتورسواران و عابران پیاده بودند، ادامه داد: برای کاهش این تلفات قریب به 15 هزار نفر موتورسوار در قالب برنامه جامع آموزش فرهنگ ترافیک به صورت چهره به چهره تحت آموزش قرار گرفتند و حدود 7 هزار کلاه ‌ایمنی به آن‌ها اهداء شده است.

وی اظهار داشت: در 4 ماهه نخست سال جاری 22 طرح تشدید مقابله با سرقت در سطح استان گیلان اجرا شد که در این راستا 548 سارق حرفه‌ای که اکثر آن‌ها غیربومی بودند، دستگیر و به مقام قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس گیلان به شناسائی و انهدام 10 باند حرفه‌ای جعل و کلاهبرداری در پوشش شرکت‌های هرمی در 4 ماهه نخست سال 98 اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا 694 پرونده کلاهبردای کشف و 589 نفر کلاهبردار دستگیر شده‌اند.

اسحاقی تعداد تماس‌های شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 در 4 ماه نخست سال جاری را 403 هزار و 440 تماس عنوان کرد و افزود: به 210 هزار و 440 تماس شهروندان از طریق راهنمایی و ارشاد رسیدگی شده و 193 هزار تماس نيز به عملیات پلیسی منجر شده است.

وی به کشف بیش از 80 درصد جرایم در فضای مجازی که به پلیس گزارش شده‌ اشاره داشت و خاطرنشان کرد: بیشتر متهمان اینترنتی دستگیر شده در مقطع سنی بین 26 تا 35 سال هستند .

گفتنی است، در پایان این مراسم ضمن تجلیل و اهداء لوح تقدیر به خبرنگاران برگزیده، از تمامی خبرنگاران حاضر در این نشست تقدیر شد.#

اشتراک این خبر در :