کاشف اسرار-مدیرعامل برق منطقه ای گیلان از جا به جایی ترانسفورماتورها جهت بارگیری ایمن با صرف  هزینه کمتر در مقایسه با خرید  ترانسفورماتور با توسعه پست ها در چندین فاز خبر داد.

به گزارش کاشف اسرار،عظیم بلبل آبادی امروز با اعلام این خبر،اظهار کرد:با پیش بینی  مشکلات پست های انتقال و فوق توزیع  استان پیش از پیک بار سال گذشته و با در نظر گرفتن محدودیت های مالی صنعت برق به منظور جلوگیری بارگذاری  بیش از حد  برخی از پست ها، اقدام به شناسایی و برنامه ریزی برای جابه جایی تعدادی از ترانسفورماتورها بر اساس میزان بارگیری و ظرفیت مربوطه بین پست های انتقال و فوق توزیع  کم بار و پر بار کرد.

به گفته وی،به منظور جلوگیری از بار گذاری بیش از  حد  برخی  از پست ها، اقدام به شناسایی  و برنامه ریزی برای  جابه جایی تعدادی  از ترانسفورماتورها بر اساس  میزان بارگیری  و ظرفیت  مربوطه  بین  پست های انتقال  و فوق  توزیع  کم بار و پر بار صورت گرفت.

این مسئول،خاطر نشان کرد: شرکت برق منطقه ای گیلان  موفق  شد با صرف  هزینه  کمتر  در مقایسه با خرید  ترانسفورماتور  یا توسعه پست ها دستاورد ارزنده  و تجربه  موفقی  در گذر  از پیک بار  سال 1397  بر جای گذارد.

بلبل آبادی  با اشاره به ضرورت ها  با توجه  به نتایج مطلوب   ناشی  از  جابجایی  ترانسفورماتورها  گفت:  به منظور  مقابله  با شرایط  پیک سال های  1398 و 1399  پس از انجام  مطالعات جامع، در راستای حفظ پایداری  شبکه  برق  در بخش های   انتقال و فوق  توزیع  استان،  کار جا به جایی  ترانسفورماتورها  جهت  بارگیری  ایمن  با صرف  هزینه  کمتر در مقایسه  با خرید  ترانسفورماتور  با توسعه  پست ها در چندین فاز اجرایی شده است .

وی افزود :  با جابجایی ترانسفور ماتورها، افزایش ظرفیت  برق  پست 63/20  کیلوولت  رشت  مرکزی ، پست  63/20 کیلو ولت آیت ا… طالقانی  رشت ، پست 63/20 کیلوولت  شهید قلی پور رشت و پست  63/20 کیلو ولت شفت با موفقیت  انجام شد که در هر یک از این پست ها افزایش 20  مگاولت آمپری (33 درصدی )  و در مورد پست شفت افزایش 30  مگاولت آمپری (100درصدی) به ظرفیت  توان  الکتریکی  اضافه شد.

به گفته مدیرعامل برق منطقه گیلان، همچنین  در فازهای بعدی، افزایش  ظرفیت  برق  پست های 63/20 کیلو ولت  فومن، پست  سیار  اسالم، پست لشت نشاء، پست کیاشهر و  افزایش  ظرفیت بخش  20 کیلوولت  پست  230/63/20  کیلوولت  چابکسر  و افزایش    ظرفیت  برق  پست  230/63 کیلوولت  نفوت  صومعه سرا انجام خواهد پذیرفت.

بلبل آبادی ،یاد آور شد  که راه  حل اساسی  رفع  مشکل  شبکه  انتقال و فوق  توزیع  برق گیلان، اجرای  طرح  های مصوب  ابلاغی  شرکت  توانیر  می باشد.

وی ابراز کرد: اجرای  بسته  پیشنهادی  مربوط  به جابجایی  ترانسفورماتورها  فقط  می تواند برای  حداکثر  2 تا 3  سال عواقب  ناشی  از عدم به مدار آمدن  طرح های  مذکور  را بهبود  بخشد .

پایان پیام

اشتراک این خبر در :