کاشف اسرار-سخنگوی قوه قضائیه بازداشت بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه و فیلتر کننده تلگرام در ارتباط با پیگیری برخی از عناصری که در داخل قوه قضاییه تحت تعقیب قرار گرفته‌اند،تائید کرد.

به گزارش کاشف اسرار به نقل از میزان،غلام حسین اسماعیلی در نشست خبری امروز خودش با خبرنگاران به سئوالی در مورد اینکه خبر‌هایی منتشر شده که بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه که در فیلترینگ تلگرام نقش داشته، بازداشت شده است، در مورد صحت و سقم این خبر و علت بازداشت توضیح دهید، توضیحاتی داد.

وی با تاکید بر این که موضوعات را نباید با همدیگر پیوند دهیم،معتقد است: کسی ممکن است هزاران اقدام خوب و شایسته داشته باشد، ما اقدامات خوب و شایسته را ارج می‌نهیم، اما اگر خطایی مرتکب شد و در مظان اتهام قرار گرفت حتما به خطا و اتهام او بایستی رسیدگی شود.

این مقام،متذکر شد:این موضوع ربطی به اینکه این فرد قبلا چه احکامی صادر کرده است ندارد؛ اما در پرونده‌ای که در ارتباط با پیگیری برخی از عناصری که در داخل قوه قضاییه تحت تعقیب قرار گرفته‌اند بود،

به گفته اسماعیلی، دو نفر از قضات یکی از قضات شاغل و یک نفر هم از قضات بازنشسته که اخیرا بازنشست شده بود تا امروز بازداشت شده‌اند و در بازداشت هستند.

وی ابراز کرد:پرونده مراحل تحقیقات مقدماتی را طی می‌کند با تکمیل تحقیقات هم ممکن است افراد دیگری تحت تعقیب قرار گیرند و هم اطلاع رسانی در این حوزه نیازمند این است که تحقیقات به اتمام برسد. / منبع : میزان

پایان پیام

اشتراک این خبر در :