کاشف اسرار-مدير كل حفظ و نشر ارزش‌هاي اسلامي استان گيلان ،همكاري تمامي نهادها را در اشاعه فرهنگ شهادت در جامعه و به ويژه در بين قشر جوان را ضروري دانست.

به گزارش کاشف اسرار به نقل از پايگاه خبري پليس٬ ” عباس بايرامي “در جلسه تعامل و همكاري كه در ستاد فرماندهي انتظامي املش برگزار شد به تبیین نقش شهدا و جانبازان در پيروزي انقلاب اسلامي و هشت سال دوران دفاع مقدس و نياز امروز جامعه به فرهنگ ايثار و شهادت پرداخت.

وی با تاکید بر این که تمامي نهادها و سازمان‌ها بايد به اين امر توجه داشته باشند تا فرهنگ شهادت را در جامعه نهادينه كنند.حضور جوانان را در عرصه‌هاي علمي٬ فرهنگي و هنری را بسيار موفقيت آميز دانست.

این مسئول،معتقد است: همانطور كه جوانان به دانش علمي و فرهنگي روي آورده و از نظر تكنولوژي به پيشرفت‌هاي قابل ذكري دست يافته‌اند بايد در امر ايثار و شهادت نيز در بين آنان فرهنگ سازي شود.

فرمانده انتظامي املش در این جلسه به لزوم توجه به ايثار و ازخودگذشتگي شهداي هشت سال دفاع مقدس٬ تاکید کرد.

قاسم جان علی پور،ادامه داد: با برگزاري كلاس‌هاي آموزشي و بصيرت افزائي در بين كاركنان و نيز ساخت تمثال شهداي نيروي انتظامي با هدف زنده نگه داشتن فرهنگ شهادت و ارج نهادن به ايثار جوانان در هشت سال دوران دفاع مقدس سعي بر اين شد تا فرهنگ شهادت را زنده نگه داريم.

وی خاطرنشان كرد: جوانان امروز با تأسي از حضرت سيدالشهدا امام حسين (ع) همواره در دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌هاي اسلامي از نثار جان خود براي حفظ سرزمين خود كوتاهي نكرده لذا تمامي سازمان‌ها بايد در اشاعه فرهنگ شهادت و ترغيب جوانان به اين امر مهم تلاش كنند.

اشتراک این خبر در :