دستگیری 21 نفر از اراذل و اوباش در شهرستان رشت
کاشف اسرار-رئيس پليس امنيت عمومي گيلان از دستگیری 21 نفر از اراذل و اوباش در شهرستان رشت خبر داد.
سيد رسول صمدي ” امروز با اعلام اين خبر گفت: با توجه به مطالبات مردم و لزوم برخورد جدي با مخلان نظم و امنيت عمومي، مقابله و برخورد با اراذل و اوباش در سطح تفرجگاههاي شهرستان رشت در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وي افزود: با اقدامات مؤثر ماموران تعداد 21 نفر از اراذل و اوباش و مزاحمان در سطح پاركهاي شهر رشت دستگير و با تشکیل پرونده به مقام قضايي معرفي شدند.
این مسئول تصريح كرد: ماموران در اين راستا موفق شدند 9 واحد صنفي متخلف در حاشیه پارکها را پلمپ و 5 قضبه سلاح سرد (دشنه و چاقو) را از دستگیرشدگان كشف و ضبط كنند.
صمدی در پايان با بيان اينكه امنيت خط قرمز پليس است و پليس اجازه جولان اراذل و اوباش در جامعه را نخواهد داد از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از هرگونه فعاليت مجرمانه مراتب را به مركز فوريتهاي پليسي 110 اطلاع دهند.