تولید بیش از 51 هزار تن آبزیان پرورشی در گیلان
کاشف اسرار-مدیرکل شیلات گیلان از تولید 551 هزار و 129 تن آبزیان پرورشی در بر گیرنده ماهیان گرمابی،سردابی و خاویاری طی سال گذشته خبر داد.
به گزارش کاشف اسرار به نقل از سایت شیلات گیلان،عظیم مدبری ” با اعلام این خبر،افزود: این میزان تولید ماهیان گرمابی به مقدار 444 هزار و 488 تن، تولید در بخش ماهیان سردابی به مقدار 55 هزار و 988 تن و تولید گوشت در بخش ماهیان خاویاری پرورشی به مقدار 633 تن و استحصال 3 هزار و 572 کیلوگرم خاویار پرورشی بوده است.
وی خاطر نشان کرد: تولید ماهیان خاویاری پرورشی در سال ۹۷ مقدار 546 تن گوشت و 2 هزار و 521 کیلو گرم خاویار پرورشی بوده است که در سال ۹۸ مقدار تولید گوشت ماهیان خاویاری ۱۹ درصد و تولید خاویار ۴۱ درصد رشد داشته است.
این مسئول با اشاره به تولید 33 میلیون قطعه تولید در بخش ماهیان زینتی و ماهی قرمز در گیلان ،متذکر شد:در راستای اشاعه فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف در استان، مهمترین عوامل تولید : تجهیز و مکانیزاسیون مزارع -صدور مجوزهای جدید -افزایش تولید در واحد سطح و استفاده از سازه های جدید شامل سازه های پیش ساخته و پرورش ماهی در قفس دریای بوده است.
مدبری با اشاره به پتانسیل های موجود در گیلان برنامههای مهم شیلات استان در سال ۹۹ را در راستای جهش تولید شامل ماهی دار کردن آب بندان ها مستعد استان و استفاده بهینه و چند منظوره از آنها، ماهی دار کردن تالاب انزلی صادرات آبزیان، توسعه پرورش ماهیان خاویاری در اراضی ساحلی،توسعه پرورش ماهی قفس دریایی و اصلاح روش های پرورش عنوان کرد.



پایان پیام