کاشف اسرار- مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی ، گیلان گفت : این دستگاه همراه با مردم ، همگام با مسئولین در مبارزه با ویروس کرونا است

به گزارش کاشف اسرار،احمد علی شهیدی” با اعلام این خبر، افزود: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و تأمین لوازم بهداشتی مورد نیاز مردم و مراکز درمانی، ظرفیت تمامی کارخانجات تولید کننده محصولات شوینده و ضد عفونی کننده در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی استان گیلان افزایش یافت. 

وی خاطر نشان کرد: بر اساس ابلاغیه وزیر صنعت، معدن و تجارت در بالا بردن ظرفیت واحدهای تولیدی در تأمین کالاهای مورد نیاز در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ، تمامی موانع این امر در محل شناسایی و نسبت به رفع آن اقدام شده است.

این مسئول، متذکر شد: در پی تامین نیاز مردم استان و سایر هموطنان به اقلام بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا، واحد صنعتی توان تن و قربانی مستقر در شهرک صنعتی سفیدرود رشت و فومن وش و شهاب شیمی پارس مستقر در ناحیه صنعتی کوچیچال فومن ، خط تولید خود را برای تولید انواع ماسک بهداشتی و محلول ضدعفونی کننده به 2 برابر افزایش دادند .  

شهیدی با بیان اینکه کیفیت و بهداشتی بودن این ماسک ها مورد تایید مرکز بهداشت و درمان مي باشد ، یادآور شد : طبق پیش بینی هاي بعمل آمده این شرکت ها قادر خواهند بود روزانه 5 تا 6 هزار ماسک تولید كنند .

وی افزود: ضمن صدور مجوز موقت افزایش فعالیت و تغییر تولید ، زمینه مناسب برای تأمین مواد اولیه تولید محصولات شوینده، بهداشتی، ژل‌های ضدعفونی و ماسک فراهم شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی ،گیلان گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و تأمین لوازم بهداشتی مورد نیاز مردم و مراکز درمانی، ظرفیت تمامی کارخانجات تولید کننده محصولات شوینده و ضدعفونی کننده در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی استان افزایش یافت. 

به گفته شهیدی،خط جدید تولید محلول ضدعفونی کننده در شهرک صنعتی نقره ده آستانه اشرفیه  این محصول را به اندازه کافی در اختیار مراکز بهداشتی قرار داده است.

وی افزود : شرکت فکری مستقر در شهرک صنعی شفت اقدام به تولید ماسک های كاملا بهداشتي نموده است و این توليدات در بیشتر مقاطع در سطح شهر به ویژه در شرایط بحرانی به صورت رايگان توزيع شده است ،که این کار ، سبب انرژي ، آرامش و بار رواني مثبت براي مردم بوده كه اين كار خداپسندانه شايسته بهترين تقديرهاست.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان تاكيد كرد : به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و تأمین لوازم بهداشتی مورد نیاز مردم و مراکز درمانی، ظرفیت تمامی کارخانجات تولید کننده محصولات شوینده و ضدعفونی کننده در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی استان گیلان افزایش یافت. 

شهیدی افزود : واحد های صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قادر خواهند بود روزانه ، بیش از 97 هزار انواع ماسک بهداشتی ، 4 هزار و 100عدد انواع لباس ایزوله ، یکبار مصرف و بیمارستانی و همچنین 16 تن انواع ضدعفونی کننده را تولید و در اختیار عموم مردم و کادر درمانی قرار دهند .

وی در پایان بیان داشت : شرکت شهرک های صنعتی گیلان همراه با مردم ، همگام با مسئولین در مبارزه با ویروس کرونا خواهد بود

پایان پیام

اشتراک این خبر در :