کوچکی نژاد : دولت با طرح اورژانسی مسیر واردات برنج سد کند / شالیکاران رشت از واردات برنچ گله مندند / مردم قدرت خرید برنج ایرانی ندارند
کاشف اسرار-نماینده مردم رشت در مجلس با بیان این که شالیکاران رشت از واردات برنچ گله مندند، گفت: مردم قدرت اقتصادی برای خرید برنج ایرانی را ندارند.
به گزارش کاشف اسرار،جبار کوچکی نژاد ارم ساداتی”در گفتوگو با “خانه ملت” درباره وضعیت تولید برنج در رشت،گفت: وضعیت تولید برنج ایرانی قابل قبول است اما نرح فروش برنج ایرانی با قدرت خرید مردم مغایرت دارد و این امر موجب شده است که اقتصاد کشاورزان جان نگیرد.
وی با بیان اینکه کیفیت حرف اول را در خرید برنج در جامعه نمیزند تصریح کرد: دولت با طرح اورژانسی باید مسیر واردات برنج را سد کند تا بتوان برنج ایرانی را با نرخ مناسب بفروش رساند تا تولید کننده در استان گیلان، دلگرم به تولید برنج شود.
این مقام،معتقد است: شهروندان درخرید برنج ایرانی وخارجی کیفیت را ملاک قرار نمیدهند واز همین رو یکی از راهکار اساسی برای بهبود بازار برنج ایرانی این است که کالا برگ میان مردم برای تهیه برنج در نظر گرفته شود.
به گفته کوچکی نژاد ارم ساداتی، از سوی دیگر نیز مسلم است که دولت برای کاهش هزینه های تولید برنج می بایست یارانه در نظر بگیرد.
وی افزود: شالیکاران برنج مسئول تولید یکی از مهمترین محصولات استراتژیک کشور هستند اما متاسفانه هزینه تولید برنج در شالیزارها با بازار فروش برنج ایرانی مغایرات دارد بنابراین مشخص است که تولید کننده با این اوصاف به شدت متضرر می شود .
عضو کمیسیون برنامه ،بودجه و محاسبات مجلس بابیان اینکه شالیکاران رشت از واردات برنچ گله مندندیادآورشد: مردم قدرت اقتصادی برای خرید برنج ایرانی را ندارند./
پایان پیام