کاشف اسرار-دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان با بیان اینکه بیش از ۱۸ هزار متر مربع از اراضی ملی در استان گیلان رفع تصرف شد گفت:متخلفان برابر موازین قانونی تحت تعقیب قرار می‌گیرند.

به گزارش کاشف اسرار به نقل از میزان،سید مهدی فلاح میری ” با اعلام این خبر، اظهار کرد: در راستای صیانت از حقوق بیت المال و حفظ انفال، ۱۸۲۹۷ متر مربع از اراضی ملی در استان گیلان رفع تصرف شد.

وی خاطرنشان کرد: این زمین‌ها بدون اخذ مجوز قانونی توسط سودجویان تصرف شده بود که به دستور مقام قضایی اعاده و به بیت المال برگردانده شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان ضمن هشدار جدی به متعرضین به حقوق بیت المال افزود: به همه کسانی که به نوعی منابع ملی را تخریب و تصرف می‌کنند هشدار می‌دهم که دستگاه قضایی با قاطعیت با این موارد برخورد می‌کند و در اجرای قانون هیچ گونه مدارا و چشم پوشی با احدی ندارد.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :