کاشف اسرار -فرماندار صومعه سرا ،گفت : در راستای تحقق شعار جهش تولید، تلاش ما رفع موانع واحد های تولیدی راکد است.

به گزارش کاشف اسرار،” سید جلال سید محمدی ” صبح امروز چهارشنبه 11تیر ماه با همراهی معاون عمرانی فرمانداری،بخشدار مرکزی و روسای ادارت صمت، تعاون کار و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی و بنیاد مسکن از شرکت تولیدی آب معدنی مریان در روستای چوبه صومعه سرا بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید طی سخنانی با بیان این که امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید نام گذاری شده است،تاکید کرد: ضرورت دارد این شعار، خط مشی مسئولان در راستای رفع موانع واحد های تولیدی شود.

این مقام ،خاطر نشان کرد::شرکت تولیدی آب معدنی مریان با اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ی100 نفر و تولید روزانه ۸ هزار بطری آب معدنی سهم به سزایی را در توسعه اقتصاد، ایجاد اشتغال شهرستان دارد.

سید محمدی ااضافه کرد: توسعه فاز دوم این واحد تولیدی نیز گامی مهم در جهت تحقق جهش تولید است که می تواند پویایی اقتصاد شهرستان را برجسته تر کند.

وی با بیان اینکه فرمانداری همه ظرفیت ها را در جهت راه اندازی مجموعه های تولیدی راکد و نیمه راکد این شهرستان به کار گرفته است،خاطر نشان کرد:طی بازدید های سرزده نامحسوس و پیگیری های مستمر با شناسایی موانع و مشکلات واحد های تعطیل و نیمه تعطیل راه کارهای پیشنهادی، بررسی و یک تصمیم اساسی و منطقی را برای آغاز فعالیتِ این واحد ها ارائه می کنیم.

این مقام،تصریح کرد: قوانین و بروکراسی اداری نباید مانعی بر سر راه سرمایه‌گذاران ایجاد کنند، ابراز کرد: با پیگیری های شهرستان توانسته ایم موانع ایجاد شده در سر راه تعدادی از واحدهای تولیدی که منجر به حل بخشی از مشکل این واحدهای تولیدی شده را رفع و آنها را به چرخه تولید برگردانیم.

” سید محمدی” از حضور سرمایه گذاران و تولید کننده گان در راستای اشتغال جوانان در این شهرستان استقبال می کنیم، تاکید کرد: به همه تولید کننده گان سرمایه گذاران اطمینان خاطر می دهیم که بستر امنیت سرمایه گذاری در این شهرستان آماده و هر گونه حمایت های لازم در این مسیر از سوی شهرستان فراهم است.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :