اعلام آمادگی مدیر عامل برق منطقه ای گیلان برای عبور از فصل سرما و بحران های احتمالی پیش رو
کاشف اسرار-مدیر عامل برق منطقه ای گیلان بر آمادگی کامل این شرکت برای عبور از فصل سرما و بحران های احتمالی پیش رو تاکید کرد.
به گزارش کاشف اسرار،”بهمن داراب زاده” در جلسه شرکت برق منطقه ای گیلان، به برگزاری سراسری مراسم جشن تحقق برنامه عبور موفق از دوره اوج مصرف برق تابستان 99 در صنعت برق کشور،اشاره کرد.
وی ابراز کرد: این افتخار بدون شک با تلاش و ایثار یکایک کارکنان صنعت برق حاصل شده است و حفظ این موفقیت ، افتخار دیگری را برای صنعت برق کشور به ارمغان خواهد آورد.
این مسئول،خاطر نشان کرد ::شرکت برق منطقه ای گیلان برای عبور موفق از دوره اوج مصرف برق تابستان 99 ، 8 پروژه تعریف کرد .
داراب زاده،افزود :با تلاش شبانه روزی کارکنان شرکت، این پروژه ها با موفقیت و قبل از پیک بار به سرانجام رسید و اتمام به موقع این پروژه ها موجب شد تا تابستان امسال را با موفقیت و بدون خاموشی برنامه ریزی شده پشت سر بگذاریم.
وی با بیان اینکه این افتخار و موفقیت، پایان کار صنعت برق نیست، گفت: سکون و درجا زدن در فرهنگ صنعت برق فاقد جایگاه، ارزش و اعتبار است و فعالیت های صنعت برق تمام ناشدنی و تعطیل ناپذیر است.
مدیر عامل برق منطقه ای گیلان،تصریح کرد: فصلی جدید از تلاش و کوشش با آمدن فصل سرما آغاز می شود و این شرکت با تکرار آزمون های سخت در برهه های زمانی کوتاه مدت روبه رو است. در واقع حرکت و تکاپوی مستمر و شبانه روزی با صنعت برق عجین شده است.
داراب زاده” با اشاره به تجربیات سال های گذشته در مواجهه با فصل سرما، گفت: تجربیات سال های گذشته بیانگر این است که با تغییر اقلیم پیش آمده، با فصول های سرد غیرقابل پیش بینی روبه رو هستیم.
وی افزود: باید با آمادگی کامل و آماده باش تمامی اکیپ های ستادی، عملیاتی، اجرایی و … از هم اکنون به استقبال فصل سرما برویم.
این مسئول با اشاره به رخدادهایی که صنعت برق با آن دست و پنجه نرم می کند، گفت: با وقوع حوادث طبیعی همچون؛سیل، طوفان، زلزله، برف های سنگین و اخیرا هم ویروس کرونا، فعالیت ها در شرکت برق گیلان کاهش نمی یابد
داراب زاده ،ادامه داد:بلکه تلاش و کوشش مضاعف خواهد شد و باید با تفکر بسیجی و عمل جهادی بر این وقایع غلبه کرد و به عادی سازی شرایط کمک کرد./ منبع : سایت شرکت

پایان پیام