سخنگوی قوه قضاییه : اکبر طبری به ۳۱ سال حبس تعزیری و یک هزار میلیارد ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد / مدیر عامل فولاد گیلان و بازپرس فیلتر کننده تلگرام به حبس محکوم شدند
کاشف اسرار-سخنگوی قوه قضاییه از صدور رای پرونده اکبر طبری و دیگر متهمان خبر داد و گفت: رای هنوز غیر قطعی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.
به گزارش کاشف اسرار،غلامحسین اسماعیلی از صدور رای پرونده اکبر طبری و دیگر متهمان خبر داد و گفت: بعد از برگزاری جلسات متعدد دادگاه کیفری یک استان تهران و استماع مدافعات متهمان و وکلای آنها نهایتا دادگاه رای خود را در مورد پرونده اتهامی اکبر طبری صادر کرده است.
وی با بیان این که رای هنوز غیر قطعی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است، ادامه داد: بعد از تصمیم گیری دیوان عالی کشور توضیحات بیشتری را ارائه خواهم کرد .
به گفته این مقام دستگاه قضایی،ولی از آن جایی که برابر ضوابط و مقررات قانونی در فرآیند رسیدگی به پرونده، مجوزهای قانونی برای انتشار جزییات جلسه دادگاه و موارد اتهامی اعلام شده بود مجاز هستیم که محکومیت صادره از ناحیه دادگاه را نیز اعلام نماییم.
“اسماعیلی” ادامه داد: اکبر طبری در این پرونده ۱۰ عنوان اتهامی داشت که در ۸ مورد دادگاه وی را مجرم شناخت، در دو مورد اتهامی دادگاه وی را مجرم ندانست.
اسماعیلی افزود: اکبر طبری بابت تشکیل شبکه چند نفره ارتشاء با وصف سر دستگی و اخذ رشوه های متعدد به ۳۱ سال حبس تعزیری و ضبط اموال ناشی از ارتشاء و انفصال دائم از خدمات دولتی و بیش از 430 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده است.
وی یاد آور شد: در عنوان اتهامی تحت عنوان پول شویی اکبر طبری به 12 سال و نیم حبس تعزیری و قریب به 600 میلیارد ریال جزای نقدی و ضبط اموال موضوع پول شویی محکوم شده است.
سخن گوی قوه قضاییه با اشاره به برخی از عناوین ضبط اموال ناشی از ارتشاء در پرونده، گفت: سه دستگاه آپارتمان مسکونی در برج روما در کامرانیه تهران که یک واحد به مساحت 633 متر و واحد دیگر به مساحت 388 متر و واحد سوم به مساحت 380 متر که حکم ضبط آنها صادر شده است.
اسماعیلی” ادامه داد: یک واحد آپارتمان در خیابان پاسداران در یکی از برجهای مجلل به مساحت 633 متر از ناحیه دادگاه مورد ضبط قرار گرفته است.
وی یاد آور شد: 5 قطعه زمین در شهرستان بابل سر که تبدیل به یک باغ ویلای بسیار بزرگ شده و ویلایی مجللی در آن ساخته شده است که مورد ضبط قرار گرفته است.
این مقام دستگاه قضایی،اظهار کرد: یک قطعه زمین مشجر به مساحت 1675 متر در نجارکلای لواسان نیز مورد ضبط قرار گرفته است.
به گفته اسماعیلی، هم چنین یک واحد آپارتمان اداری به مساحت 108 متر در مجتمع اداری سانا و یک قطعه زمین به مساحت 300 متر در بلوار کریم خان زند و طبقات پنج و شش ساختمان احداثی در بلوار کریم خان زند به عنوان بخشی از اموال و وجوه ناشی از ارتشا ء است که از ناحیه دادگاه حکم به ضبط آن ها صادر شده است.
وی افزود: در مجموع این متهم به قریب به هزار میلیارد ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شده است و علاوه بر آن به حدود 179 میلیارد ریال ضبط وجوه نقدی که بابت ارتشا اخذ کرده، محکوم شده است و علاوه بر آن به حدود 179 میلیارد ریال ضبط وجوه نقدی که بابت ارتشاء اخذ کرده و املاکی که اشاره کردم، محکوم شده است.
به گفته سخن گوی قوه قضاییه، در هشت عنوان اتهامی دیگر، در مورد دو تبرئه شده و در شش مورد دیگر به تناسب با عناوین اتهامی دادگاه بر اساس ضوابط و مقررات قانونی حکم به مجازات حبس و جزای نقدی صادر کرده است.
اسماعیلی، یاد آور شد: در صورت قطعی شدن این داد نامه، بر اساس قانون مجازات، اشد که 31 سال حبس است، قابل اجرا میباشد.
وی با اشاره به حکم محکومیت سایر متهمان این پرونده، تصریح کرد: فرهاد مشایخ فریدون به اتهام مشارکت در تشکیل شبکه چند نفره ارتشاءبا لحاظ مساعدت و همکاری که در کشف جرم کرده است و با تخفیفات مورد نظر دادگاه به 15 سال حبس تعزیری و جزای نقدی محکوم شده است.
وی افزود: رسول دانیال زاده به جرم مشارکت در شبکه ارتشاء به لحاظ این که بعد از تشکیل پرونده به کشور بازگشت و در فرآیند دادرسی شرکت کرد، دادگاه در مورد وی تخفیفاتی را اعمال کرده و با لحاظ این تخفیفات به 15 سال حبس محکوم شده است.
این مقام دستگاه قضایی،ابراز کرد: بیژن قاسم زاده سنگ رودی به جرم تاثیر دادن نفوذ افراد و هم چنین دریافت رشوه به انفصال دائم از خدمات دولتی و ۱۰ سال حبس تعزیری و ضبط مال ناشی از ارتشا و جزای نقدی و حمید رضا علیزاده به اتهام مشابه به ۱۰ سال حبس تعزیری و ضبط مال ناشی از عمل مجرمانه و جزای نقدی محکوم شده است.

اسماعیلی،ادامه داد: دیگر متهمان این پرونده هم محکومیت هایی حاصل کردند و این بخشی که مورد رای قرار گرفته یک بخش پرونده است .
به گفته وی، بخش دیگر در همین دادگاه مفتوح است به ویژه نسبت به کسانی که الان در خارج از کشور هستند دادگاه هنوز رای نداده و متعاقبا رای خود را صادر خواهد کرد .
سخنگوی قوه قضاییه،متذکر شد: بخش سوم پرونده هنوز در دادسرا در مرحله تکمیل تحقیقات است و بعد از تکمیل تحقیقات چنان چه دادسرا عقیدهای به مجرمیت داشته باشد پرونده را جهت ادامه رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد کرد.منبع : میزان
انتهای پیام/