کاشف اسرار-استاندار گیلان با اشاره به بی سابقه بودن میزان بارندگی ها در تالش در درازمدت، برآورد اولیه  خسارت های ناشی از سیل را در این شهرستان بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

 به گزارش کاشف اسرار، ارسلان زارع عصر امروز (دوشنبه) پس از بازدید میدانی از مناطق سیل زده شهرستان تالش ،اظهار کرد: به دنبال اعلام هوا شناسی مبنی بر پیش بینی وقوع بارندگی در غرب گیلان؛ اطلاع رسانی گسترده‌ای به مردم و کشاورزان صورت گرفت که میزان خسارت‌ها با وجود حجم زیاد بارندگی، با همکاری های مناسب صورت گرفته، کمتر است. 

وی با تصریح این که این میزان بارندگی در دراز مدت بی سابقه بوده است، متذکر شد: طی مدت چهار ساعت بالغ بر ۲۴۰ میلی متر باران بارید و حجم بارش ها در طول شبانه‌روز گذشته از ۳۰۰ میلی متر تجاوز کرد.

این مقام خاطر نشان کرد: نیروهای امدادی به محض وقوع سیل در منطقه حضور داشتند و از صبح روز گذشته نیز مدیران مرتبط استانی به صورت میدانی پای کار بوده و بر روند خدمات رسانی ها نظارت می کنند.

زارع به تاکید صورت گرفته مبنی بر پیشگیری از افزایش میزان خسارت های وارده به مردم، اراضی کشاورزی و تاسیسات زیربنایی اشاره کرد و گفت: به سبب حجم بالای آب، بخشی از تاسیسات زیربنایی و اراضی کشاورزی، جاده های روستایی و منازل مسکونی آسیب دیدند.

وی برآورد اولیه میزان خسارت های وارده این سیل را بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: براساس گزارش واصله تا زمان حاضر، ۱۰ واحد مسکونی روستایی به صورت ۱۰۰ درصد تخریب و به تعدادی از واحدها نیز بین ۱۰ تا ۹۰ درصد آسیب وارد شده است.

نماینده عالی دولت در گیلان به حضور کارشناسان بنیاد مسکن در منطقه و انجام برآورد میزان خسارت های وارده به منازل مسکونی اشاره کرد.

زارع،اذعان کرد: از تعداد شش جاده ارتباطی مسدود شده روستایی ناشی از سیل، سه روستا بازگشایی شده و بقیه نیز به سبب حجم بالای گل و لای تا فردا بازگشایی می‌شوند.

وی با بیان این که بخش اعظمی از قطعی آب، برق و گاز تا امشب رفع خواهد شد، گفت: بخش باقی مانده نیز تا فردا وصل می شود.

به گفته این مقام، در خصوص آن دسته از ساکنان این منطقه که منازل شان به صورت گسترده آسیب دیده، هلال احمر و دیگر دستگاه ها مشغول امداد رسانی هستند.

زارع، هم راهی و صبوری کنونی موجود میان مردم را در مدیریت شرایط کمک کننده دانست و اظهار کرد: به سبب اهتمام رئیس جمهوری ، مجموعه دولت و قول مساعد برای حمایت های اعتباری؛ پس از برآورد کامل خسارات وارده از طریق سازمان مدیریت بحران کشور، اقدامات و پی گیری های لازم صورت می گیرد./ منبع : سایت استان داری

پایان پیام

اشتراک این خبر در :