معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان تشریح کرد ؛ آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی منتقل می شود ؟
کاشف اسرار-معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان،گفت: اگرچه تاکنون شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است، اما از زمان شیوع کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به منظور پیش گیری از شیوع این بیماری و میزان تاثیرگذاری آن بر سلامت محصولات، مورد بررسی قرار گرفته است.
به گزارش کاشف اسرار به نقل از وبدا ،”فیروز سرودی”با بیان این که اگر چه تاکنون شواهدی در مورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده است، اظهار کرد: از اسفند ماه سال ۹۸ مقررات و پروتکلهای اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان بهداشت جهانی ابلاغ شده است.
وی خاطر نشان کرد: اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نیز پروتکل الزامات پیش گیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا ، به واحدهای تولید کننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرده است.
معاون دانشگاه در خاتمه یاد آور شد؛ رعایت سخت گیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های ابلاغی از سوی سازمان غذا و دارو در واحد های تولیدی صنایع غذایی به جد توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دنبال میشود.

پایان پیام