کاشف اسرار-مدیر عامل اتحادیه مرغ داران گیلان گفت: افزایش قیمت موجب خواهد شد که مرغ های بیشتری از سفره مردم نسبت به گذشته پر بکشند.  

به گزارش کاشف اسرار،فرهاد گیاهی در گفت و گو با ایسنا در خصوص افزایش قیمت مرغ اظهار کرد: نهاده مورد نیاز با تاخیر به دست مرغداران رسید و نهاده‌هایی هم که توزیع شد به اندازه مورد نیاز نبود و مرغداران مجبور شدند نهاده ها را آزاد بخرند.

وی با تصریح بر این که خرید نهاده‌ها با قیمت آزاد منجر به افزایش هزینه تمام شده تولید مرغ در استان گیلان شده است،ادامه داد : گیلان پنجمین استان تولید کننده مرغ کشور است و با اقدامات و حمایت های لازمی که انجام نشد، شاهد نوسانات قیمت مرغ هستیم.

 عضو هیات مدیره اتحادیه سراسری تعاونی های کشاورزی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران با بیان این که روزانه ۴۵۰ تن مرغ در استان کشتار می‌شود و میزان مصرف ۱۸۰ تا ۲۰۰ تن است، تصریح کرد: تولید مازاد مرغ استان به تهران و دیگر استانهای همسایه گیلان فرستاده می‌شوند.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :