کاشف اسرار-

درخواست حمایت از مطبوعات در مقابله با فشارهای اقتصادی

کاشف اسرار-جمعی از فعالان رسانه‌ای و خبرنگاران کشور با امضای نامه ای در ” سامانه کارزار” خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی “درخواست حمایت از مطبوعات در مقابله با فشارهای اقتصادی را مطرح کردند.

به گزارش کاشف اسرار به نقل از ” کارزار”،متن کامل این نامه خطاب به ” سید عباس صالحی ” به شرح ذیل است:

جناب آقای صالحی
وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی

با سلام و احترام
همان گونه كه استحضار داريد اقتصاد مطبوعات از وضعيتی شكننده رنج می‌برد و در طی سال‌های اخير و به ويژه دو سال گذشته تحت تأثير التهابات اقتصادی و نوسانات شديد قيمت نهاده‌های چاپ و نشر با چالش‌های جدی مواجه شده كه بسياری از دست‌اندركاران مطبوعات چاپی را به آستانه تعطيلی و ورشكستگی كامل كشانده و حاصل آن نيز بيكاری طيف وسيعی از فعالان مطبوعاتی بوده است.
در چنين شرايطی كه بحران ناشی از كرونا نيز بر وخامت آن افزوده است، شنيده‌ها حكايت از آن دارد كه گويا پيشنهاد شده است معافيت‌های مالياتی و يارانه بيمه كاركنان نشريات و خبرنگاران نيز كه از حمايت‌های بسيار ناچيز دولت از اين قشر در راستای تأمين امنيت شغلی خبرنگاران در سال‌های گذشته اعمال می‌شده حذف شوند.
امضاكنندگان اين نامه به عنوان جمعی از فعالان رسانه‌ای و خبرنگاران کشور معتقدند تحقق اين امر، تير خلاصی بر پيكر نحيف مطبوعات خواهد بود و عملياتی شدن آن سبب خواهد شد ماندگاری و امنيت شغلی در مطبوعات به ويژه مطبوعات محلی به پايين‌ترين سطح خود تنزل پيدا كند كه حاصل آن تعطيلی اجباری نشريات محلی و بيكار شدن جمع كثيری از فعالان اين عرصه را به دنبال خواهد داشت كه تبعات ناشی از اين تصميم‌ احتمالی در شرايط دشوار كنونی گريبانگير فعالان اين عرصه و نظام رسانه‌ای كشور خواهد شد.
لذا از آن مقام عالی خواهشمند است با توجه به حساسيت موضوع دستورات لازم جهت بررسی مسائل پيش‌گفته را صادر فرمایيد.

پایان پیام

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :