کاشف اسرار-نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس در تذکر به رئیس جمهور گفت: نمی‌دانم آقای روحانی همچنان در قرنطینه به سر می‌برد یا بیرون آمده اما ایشان که هم‌سطح اردوغان بود باید تذکرات لازم را داده و اعلام موضع می‌کرد نه اینکه کمافی السابق موضع انفعالی بگیرد.

به گزارش کاشف اسرار به نقل از خانه ملت،” سید غنی نظری خانقاه” در تذکر به رئیس جمهور گفت: نمی‌دانم حسن روحانی هم چنان در قرنطینه به سر می‌برد یا بیرون آمده است؟ اما وی که هم‌سطح اردوغان بود باید تذکرات لازم را داده و اعلام موضع می‌کرد نه اینکه کمافی السابق موضع انفعالی بگیرد.

وی

با استناد به ماده (75) آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: نمایندگان غیور آذربایجان پیرو راه شهیدانی مانند باکری باصلابت، اقتدار و شجاعت کار خود را ادامه می‌دهند و همان‌گونه که ستارخان گفت «خاک می‌خوریم اما خاک نمی‌دهیم»؛ ما هم در دفاع از حقوقمان ذره‌ای کوتاه نمی‌آییم.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی در تذکر به رئیس جمهور افزود: نمی‌دانم آقای روحانی همچنان در قرنطینه به سر می‌برد یا بیرون آمده اما ایشان که هم‌سطح اردوغان بود باید تذکرات لازم را داده و اعلام موضع می‌کرد نه اینکه کمافی‌السابق موضع انفعالی بگیرد.

نظری خانقاه “با بیان این که مقام معظم رهبری فرمودند آذربایجان سر ایران است، اضافه کرد: اگر کسی چپ به ایران و آذربایجان نگاه کرده و نیت خبیثی داشته باشد مانند صدام از تنور در می‌آید؛ ما اجازه نمی‌دهیم امنیت و شرف ملی لکه‌دار شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم از نمایندگان خواهش کرد پشت تریبون رسمی نظام جمهوری اسلامی ایران احساسی نشوند و احساس بر منطق غلبه نکند./

پایان پیام

اشتراک این خبر در :