کاشف اسرار-امروز پنج شنبه برابر با 23 بهمن ماه 99 معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور،و استاندار گیلان و هیات ااز روند تکمیل کتابخانه مرکزی رشت بازدید کردند.

 به گزارش کاشف اسرار ،استاندار گیلان طی سخنانی در هنگام بازدید،اظهار کرد : کتاب خانه مرکزی رشت در زمینی به مساحت هشت هزار و ۵۰۰ متر و با امکاناتی همچون سالن اجتماعات با ظرفیت ۲۵۰ نفر، سالن سخنرانی ۷۰ نفره، بخش مطالعه نابینایان و کودکان، بازارچه فروش نشریات، کتاب‌ها و نمایشگاه محصولات هنری، مخازن کتاب های خطی و نفیس، گالری نمایشگاهی، اتاق‌های مطالعه گروهی و انفرادی و جستجوی رایانه ای در حال ساخت و تکمیل است.

وی اضافه کرد : احداث این مجموعه فرهنگی از سال ۱۳۸۳ آغاز شده و با تلاش های صورت گرفته طی سال های اخیر و حمایت های دولت، هم اینک پیشرفت ۸۴ درصدی دارد.

پایان پیام

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :