اختصاصی/درخشان:گیلان باید در لیگ برتر فوتبال کشور تیم داشته باشد
کاشف اسرار.سر مربی اسبق تیم پرسپولیس تهران،تاکید کرد:استان گیلان باید در لیگ برتر فوتبال کشور،تیم داشته باشد.
حمید رضا درخشان در حاشیه حضور در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات تهران در گفتگو با خبرنگار کاشف اسرار درباره جایگاه تیم های فوتبال داماش و ملوان،اظهار کرد:ملوان بندر انزلی،جزو تیم های ریشه دار کشور است.
وی با اشاره به حضور چندین ساله تیم فوتبال داماش گیلان در لیگ کشور،تصریح کرد:تیم داماش،عزت تیم فوتبال ملوان بندر انزلی را ندارد.
این بازیکن اسبق تیم ملی،آرزو کرد تیم های ریشه داری مثل ملوان بندر انزلی و سپیدرود رشت،در لیگ برتر فوتبال حضور پیدا کنند،و وزن لیگ را بالاتر ببرد.
درخشان،اذعان کرد:تیم داماش گیلان متعلق به دادستانی است و باید برای آن تصمیم بگیرد و شخصی نیست کسی برای آن اخذ تصمیم کند.
به گفته وی،تیم هایی مثل ملوان و سپیدرود،بحث جداگانه ای و شخصی دارد و خیلی زودتر می توان برای آنها تصمیم گیری کرد.
سرمربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس،در پایان،ابراز کرد:آرزوی توفیق برای ایرانیان دارم و آرزو می کنم ، این استان در لیگ برتر فوتبال،تیم داشته باشند.
پایان پیام