دستور رهبر انقلاب به رئیس جمهور پیرو پیشنهاد وزیر بهداشت برای تعطیلی دو هفته ای : این موضوع در ستاد ملی کرونا مطرح و بررسی شود
کاشف اسرار-در پی نامه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص موج سهمگین و پنجم کرونا و پیشنهاد تعطیلی دو هفتهای برای کاهش چرخش ویروس و بار بیمارستانها، رهبر معظم انقلاب اسلامی از رئیسجمهور خواستند این موضوع در ستاد ملی کرونا بررسی شود و هر اقدامی که لازم است انجام گیرد.
به گزارش کاشف اسرار به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، ” در مرقومه حضرت آیت الله سید علی خامنه ای ” خطاب به ” حسن روحانی ” آمده است: «پیرو هشدار وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و پیشنهاد تعطیلی به خاطر بیماری همهگیر، مقتضی است این موضوع در ستاد ملّی کرونا مطرح و بررسی شود و هر اقدامی که لازم است انجام گیرد».
” سعید نمکی در نامه روز گذشته خود به رهبر انقلاب پس از برشمردن علل و زمینههای گسترش بیماری و فشار سنگین بر کادر درمان، به صحنه آوردن کلیه امکانات کشور برای مقابله جدی با این پدیده را ضروری دانست و نوشت: «شاید دو هفته تعطیلی جدی و ایستادگی و بکارگیری نیروهای نظامی و انتظامی و برخورد با شکستن پروتکلها بتواند تا حد قابل توجهی از چرخش ویروس و بار بیمارستانها و فشار نفسگیر بر همکاران ما بکاهد».
رونوشت دستور رهبر انقلاب اسلامی برای ” سید ابراهیم رئیسی ” به عنوان رئیس جمهور منتخب نیز ارسال شده است.
پایان پیام