کاشف اسرار-رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور پیامی ضمن تسلیت ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: تأمل و بهره‌گیری از فرهنگ سرخ حسینی با حادثه تاسوعا و عاشورا زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج) است.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی کاشف اسرار ، در متن پیام تسلیت ” ارسلان سالاری درود خانی ” آمده است:

تاسوعا و عاشورای حسینی یادآور حماسه ماندگار و رویارویی ایمان، شجاعت، تقوا و پارسایی پاک‌ترین انسان‌ها در میدان نبرد با شیاطین زمانه بود که برای همیشه جاودانگی خون بر زر، زور و تزویر را در جهان نهادینه کرد. 

تأمل و بهره‌گیری از فرهنگ سرخ حسینی با حادثه تاسوعا و عاشورا زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج) و تحکیم پیوستگی و تداوم خط درگیری حق و باطل در همه زمان‌ها و مکان‌ها و مصداق عبارت مشهور «کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا» است.

خامس آل عبا، حضرت حسین‌ابن‌علی علیه‌السلام و یاران باوفایش در عاشورای سال 61 هجری، آیات نورانی قرآن کریم را بر سرنیزه‌ها تفسیر و با اسنادی همچون حقانیت و مظلومیت، امامت و ولایت را معنا کردند.

اینجانب ضمن تسلیت ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی و با آرزوی قبولی عزاداری‌های محبان آل الله، توفیق کسب فضایل و درس گیری از نهضت سرخ حسینی که همان تحقق فریضه امربه‌معروف و نهی از منکر هست را از خداوند منان برای همه آرزومندم.

اشتراک این خبر در :