مدیر کل نوسازی مدارس گیلان : ۲۴ درصد از فضاهای آموزشی استان نیاز به تخریب و مقاوم سازی دارند
کاشف اسرار-مدیرکل نوسازی مدارس استان گیلان با بیان اینکه ۲۴ درصد از فضاهای آموزشی گیلان نیاز به تخریب و مقاومسازی دارند گفت: رشت و تالش از جمله مناطقی هستند که تعداد مدارس تخریبی آنها بالاتر از سایر شهرستانها است.
علی دقیق در جلسه با شورای معاونان، مدیران و رؤسای آموزش و پرورش استان گیلان که با حضور اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات در دهکده ساحلی برگزار شد اظهار داشت: اصلاح و بهبود زیرساختهای آموزشی به اعتبارات و تخصیص منابع نیاز دارد.
وی با بیان اینکه یکی از فرآیندهای رسیدن به توسعه پایدار برای ارتقای جایگاه نظام تعلیم و تربیت توسعه فضاهای آموزشی است عنوان کرد: یکی دیگر از شاخصهای موثر که میتوان عدالت آموزشی را با آن سنجید وجود سرانه فضای آموزشی است.
این مسئول با بیان اینکه ۳۱۱ هزار دانش آموز در مدارس دولتی گیلان مشغول تحصیل هستند تصریح کرد: سه شهرستان رشت، تالش و آستارا در استان گیلان از حیث سرانه آموزشی پایینتر از مناطق دیگر استان و حتی کشور هستند.
دقیق ” با تاکید بر اینکه از سه هزار و ۲۰ فضای آموزشی گیلان حدود ۲۴ درصد نیاز به تخریب و مقاوم سازی دارند افزود: رشت و تالش در استان گیلان از جمله مناطقی هستند که تعداد میزان مدارس تخریبی آنها بالاتر از سایر شهرستانها است.
وی این استان را از حیث دریافت اعتبارات نوسازی سی و مین استان کشور اعلام کرد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۷۰ میلیارد تومان اعتبار به اداره کل نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.
مدیرکل نوسازی مدارس گیلان ، این استان را اولین استانی که در آن بخاریهای نفتی و ذعالی جمعآوری شد اعلام کرد و بیان داشت: تنها ۱۰ مدرسه در گیلان بخاری نفتی دارند اما مشکل عمده ما در استان وجود شوفاژهای فرسوده است.
دقیق ” تخصیص یکسری اعتبارات برای برای تعمیر و نوسازی مدارس و زیرساختهای گرمایشی گیلان را خواستار شد و عنوان کرد: در سالهای اخیر ۱۵ پروژه با ۴۹۷ کلاس درس توسط اداره کل نوسازی گیلان اجرایی شد.
پایان پیام