کاشف اسرار-مدیر عامل شرکت گاز گیلان، گفت : با جذب مشترکین جدید در نیمه اول سال جاری، مجموع مصرف کنندگان گاز طبیعی در گیلان به بیش از یک میلیون و 157 هزار مشترک رسیده است.


به گزارش کاشف اسرار، حسین اکبر ” امروز درخصوص اشتراک پذیری گاز در نیمه نخست سال جاری گفت: در بهار و تابستان امسال بیش از 16 هزار و 500 متقاضی، مشترک گاز طبیعی در استان گیلان شده اند.


وی با اعلام این خبر اظهار داشت: با گازرسانی و اشتراک پذیری صورت گرفته هم اکنون بیش از 96 درصد خانوارهای روستایی و 99.97 درصد خانوارهای شهری گیلان برخوردار از گاز طبیعی می باشند.


ماین مسئول با بیان اینکه بالغ بر یک میلیون و 160 هزار مشترک در استان گیلان، مصرف کننده گاز هستند، گفت: افزایش روزافزون تعداد مصرف کنندگان گاز، اهمیت رعایت نکات ایمنی گاز را بیش از پیش دوچندان می سازد.


اکبر ” از همه ادارات و نهاد های مرتبط بویژه صدا و سیما و آموزش و پرورش درخواست کرد تا شرکت گاز را در راه نهادینه سازی فرهنگ مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی در سطح جامعه یاری رسانند. 


وی در خاتمه از همه مشترکین گرامی به ویژه مشترکین جدید درخواست کرد تا با رعایت نکات ایمنی از قبیل سرویس و تعمیر وسایل گرمایشی، بررسی باز بودن خروجی دودکش ها و نصب کلاهکH ، پاییز و زمستان امسال را در کنار خانواده در آرامش سپری نمایند.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :