در مراسمی با حضور وزیران کشور و علوم صورت گرفت ؛ تجلیل از استاندار گیلان به عنوان استان برتر در حوزه پژوهش
کاشف اسرار- در مراسمی با حضور وزیر کشور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از استاندار و رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری گیلان به عنوان استان برتر در حوزه پژوهش تجلیل شد.
به گزارش کاشف اسرار به نقل از استانداری ؛ مراسم بیست و دومین جشنواره ملی تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال ۱۴۰۰، امروز (پنجشنبه) با حضور وزیر کشور، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات، وزیر ورزش و جوانان، عباسی استاندار گیلان و جمعی از مقامات ملی در سالن همایش خلیج فارس تهران برگزار شد.
در این مراسم، گیلان به عنوان یکی از سه استان برتر کشور در حوزه پژوهش معرفی و از استاندار و رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری گیلان تجلیل شد.
همچنین از حسین پور فرزانه یکی از شرکتهای فناور و دانش بنیان گیلان به عنوان فناور برگزیده کشوری نیز تجلیل به عمل آمد. در ادامه استاندار گیلان از نمایشگاه دستاوردهای فناوری ایران ساخت و نیز غرفه پارک علم و فناوری گیلان بازدید کرد


