اختصاصی / مراسم تودیع مدیرکل و معارفه سرپرست اداره کل میراث فرهنگی گیلان برگزار شد / مهر پایان بر فعالیت 20 ماهه ” مسعود حلاج پور ” زده شد
کاشف اسرار-ساعت 10 صبح امروز به مدت نیم ساعت مراسم تودیع مدیر کل و معارفه سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان در دفتر مدیر کل با تلاوت آیاتی از قرآن مجید برگزار شد.
به گزارش خبرنگار کاشف اسرار ،این جلسه به صورت داخلی و با حضور اعضای شورای معاونین و مدیران اداره کل و نیز روسای انجمن های دفاتر خدمات مسافرتی و جامعه هتل داران برگزار و مهر پایان بر فعالیت 20 ماهه ” مسعود حلاج پور ” زده شد
در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش های ” مسعود حلاج پور ” در مدت زمان حضور در مقام مدیرکل ، ولی جهانی با دانش و سابقه فعالیتهای پژوهشی و اجرایی در حوزه میراثفرهنگی که پیش از این عهدهدار معاونت میراثفرهنگی ادارهکل بود به عنوان سرپرست معارفه شد.
مدیر کل سابق طی سخنانی با قدردانی از مدیران و مسئولین استانی، معاونان، کارشناسان و ذینفعان بخش خصوصی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نوشت: «خدای متعال را شاکرم که در مسیر خدمت به مردم عزیز گیلان زیبا این سرزمین گنجینه طبیعت و تمدن و ایران عزیز، فرصتی مغتنم فراهم شد تا با همدلی، دوره ارزنده دیگری از کار و تلاش برای آبادانی این مرز و بوم کهن را در کنار همکاران تجربه کنم.
حلاج پور “اضافه کرد: «ایام حضور در ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فصلی سرشار از تجارب ارزشمند برای این جانب بود که تحقق و دستاوردهای ماندگار آن جز در سایه همراهی صادقانه همه خانواده بزرگ و پرمهر گردشگری استان در کلیه سطوح دولتی و خصوصی ممکن نبود.
وی ابراز کرد :خوشوقتم که با تلاش بسیار در احیای زنجیره ارزش در سه حوزه تخصصی اصلی مأموریت این ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و تعالی آنان گامهای ارزشمندی در کنار یکدیگر برداشتیم.
وی با آرزوی استمرار مسیر پویا و تحقق برنامههای تدوین شده، توفیق و تعالی سرپرست منتخب و مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، شادکامی، بهروزی و سلامتی همه همکاران، هنرمندان، صنعت گران، میراثبانان و ذینفعان بخش خصوصی را از خداوند خواستار شد.

پایان پیام